Acasă Politic Basescu mai trage odata in politicieni: Vezi ultimele etichete puse greilor din...

Basescu mai trage odata in politicieni: Vezi ultimele etichete puse greilor din partide si ce regreta presedintele suspendat!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat ca regreta nespus de mult ce a spus public in legatura cu Regele Mihai, precizand ca este bine ca politicienii sa nu spuna nimic din ce gandesc.

„Am un regret profund ca am spus public ce gandesc. Si asta imi arata ca uneori politicienii, macar in chestiuni foarte sensibile, este bine sa nu spuna ce gandesc”, a declarat Traian Basescu, intr-un interviu acordat cotidianului „Adevarul”, referindu-se la atitudinea sa fata de Regele Mihai.

Intrebat cum apreciaza faptul ca Regele Mihai nu i-a raspuns in niciun fel, desi a fost intrebat, Basescu a raspuns: „Asa trebuia sa faca un Rege!”.

Presedintele suspendat a fost intrebat si cum ar caracteriza anumite personalitati politice.

Astfel, Traian Basescu l-a caracterizat pe Nicolae Ceausescu drept „dictator„, pe Ion Iliescu drept „comunist neevoluat”, iar despre Emil Constantinescu a spus „a vrut, dar n-a putut”.

Intrebat cum il caracterizeaza pe Traian Basescu, el a raspuns: „Dupa ce-mi termin mandatul”.

Despre Petre Roman, Traian Basescu a spus ca il apreciaza pentru curajul pe care l-a avut in ’90. „Si oricum mi-a dat o sansa sa fac politica. El a vazut-o, eu n-o vedeam. De asta, chiar daca uneori a fost rautacios cu mine, nu l-am atacat niciodata”, a adaugat Basescu.

Intrebat ce parere are despre Victor Ciorbea, presedintele suspendat a raspuns: „Ooo, ce rateu!”.

Traian Basescu a sustinut, de asemenea, ca Liviu Dragnea este „perfid”, iar Claudiu Saftoiu este „fara caracter”.

In legatura cu Sorin Frunzaverde, presedintele suspendat a spus: „Dumnezeu cu el!”.

In ceea ce il priveste pe Gabriel Oprea, Traian Basescu a spus ca, indiferent ce-ar face, „omul acesta a stat trei ani si a asigurat, alaturi de UDMR, o majoritate care a permis Romaniei sa treaca prin criza”.

„Ei au stat in momentele cele mai grele. Asa ca, pentru acei trei ani, eu nu pot reprosa nimic nici lui Oprea, nici UDMR pentru ce au facut la suspendare. Dar nu pot sa nu observ ca peste o suta de parlamentari dintre cei care au aprobat taierile de salarii au votat pentru suspendarea presedintelui. Si-atunci, nu mai stiu nici eu cand am fost adevarati!”, a adaugat Basescu.

Intrebat despre „o afirmatie destul de cetoasa” pe care a facut-o la un moment dat in legatura cu Crin Antonescu, referitoare la un nume de cod, Porumbacu, Traian Basescu a spus: „O las cetoasa”.