Acasă Sanatate Bai cu fan, salvie si menta! Vezi la ce folosesc…

Bai cu fan, salvie si menta! Vezi la ce folosesc…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Problemele articulatiilor pot fi ameliorate si chiar vindecate printr-un tratament de care cei mai multi nici nu au auzit. Uita de cremele scumpe cu care industria farmaceutica te ademeneste si incearca o cura cu bai de fan, salvie si menta. De la reumatism si pana la discopatie lombara baile miraculoase iti pot readuce starea de bine fara costuri.

Toate acestea se intampla la Spitalul de Recuperare din Iasi care pune la dispozitia pacientilor tratamente diversificate. Este vorba de baile cu plante, baile cu sulf sau baile galvanice, care ii pot scapa pe oameni de o serie de afectiuni cu care s-au chinuit perioade lungi de timp. Tratamentele sunt complet gratuite, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Potrivit medicului primar neurolog, dr. Doru Baltag, de la Spitalul de Recuperare, aproximativ 30-40 de pacienti pe luna apeleaza la baile cu plante, pacientii spunand ca fanul, menta si salvia folosite fac adevarate minuni.

 

„Aceste bai, pentru care se folosesc drept plante salvia, menta si fanul, sunt recomandate in special de reumatologi si balneologi si se fac impreuna cu baile sulfuroase, avand un efect miorelaxant pentru tot ceea ce inseamna suferinta articulara. Sunt recomandate la pacientii cu gonartroza, coxartroza, suferinta de umar, spondiloza cervicala sau discopatie lombara”, a declarat dr. Doru Baltag.

sursa: ziarulevenimentul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos