Acasă Sanatate BABA VANGA a dezvaluit RETETA SECRETA a romanilor pentru vindecare!

BABA VANGA a dezvaluit RETETA SECRETA a romanilor pentru vindecare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Baba Vanga a dezvaluit reteta miraculoasa pe care o foloseau romanii pe vremuri in orice afectiune.

Descoperirile arheologice au scos la iveala, cateva statuete din lut, datand din secolul al IX-lea, inainte de Hristos, care infatisau barbati si femei, strabatute de meridiane energetice si intepaturi de ac, care se potrivesc 1:1 cu sistemul medicinii traditionale chineze, precum si sapte orificii situate in dreptul chakrelor atat de familiare in Asia.

Statuetele se gasesc la Muzeul National de Istorie a Romaniei, precum si laMuzeul Taranului Roman, si sunt cu adevarat surprinzatoare.

Asa cum indienii denumesc traseele bioenergetice, proiectate de care Demiurg la suprafata corpului, nadi, iar chinezii, meridiane, in medicina noastra populare se numesc rauri, demonstrand foarte clar, ca stramosii nostrii, utilizau acupunctura.

Daca adugam si studiile care incearca sa demonstreze ca leaganul civilizatiei actuale este in Carpati si ca de aici a inceput migratia catre Asia, putem intelege de ce referirile la medicina energetica sunt mai vechi decat consemnarile ei in traditia hindusa sau chineza.

Continuarea pe doctorsanatate.ro!

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos