Cand astronautii merg in spatiu ei vad o perspectiva in profunzime nu doar a planetei noastre ci si a galaxiei care ne inconjoara. Multi astronauti vor experimenta o „constiinta cosmica” (numita  „efectul privirii in ansamblu”) in timp ce altii sunt supusi unei treziri spirituale in care au inteles, in mod surprinzator, ca toti suntem strans interconectati unul cu altul precum mediul inconjurator, inclusiv spatiul, potrivit publicatiei Enlightened Consciousness.

Lumea noastra s-ar schimba radical daca am experimenta acest lucru impreuna. Multe persoane trezite spiritual pot intelege cum totul este interconectat, insa din cauza programarii literale a mintii suntem invatati sa fim individualisti si egocentristi in ce suntem distrasi de o multime de lucruri precum programele de televiziune, jocurile video, politica si religia.

Din fericire, lumea se trezeste tot mai mult, iar din ce in ce mai multi oameni au inceput sa inteleaga ca planeta noastra este ca un fir de nisip in Univers iar locuintorii sunt echivalentul catorva picaturi de apa in oceanul galactic.

Exista o vorba: „cei care nu invata din istorie sunt condamnati sa o repete„. Acesta este motivul pentru care astronomia este atat de importanta penru ca ne arata ciclul timpului. Exemplul perfect este Pluto care este in Capricorn acum. Ultima data cand a fost in Capricorn a fost in timpul revolutiilor americane si franceze. Aceasta este energia lui Pluto care este neobosit si va darama tot ce nu este in interesul umanitatii.

Pluto nu a parasit Capricornul pana in 2013, astfel ca in timp vom vedea un colaps al Guvernului, banilor si religiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.