Tronsonul Cernavoda-Medgidia, parte a Autostrazii Soarelui Bucuresti-Constanta nu va fi deschis traficului la 30 iunie. Tronsonul de autostrada Cernavoda-Medgidia ar fi urmat sa fie deschis, la nivel de drum national, cu o banda pe fiecare sens, la 30 iunie, dar, potrivit directorului Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Mihai Dima, acest lucru nu va fi posibil, potrivit romanialibera.ro.

 

Oficialul spune ca totusi, se lucreaza intens, iar drumul va fi deschis, pe un singur fir, la jumatatea lunii iulie.

“Noul constructor lucreaza, totusi, intr-un ritm deosebit. Sunt implicate, aproximativ, 300 de utilaje, 150 de mijloace auto, intr-un ritm furnicar care este evident in momentul in care intri pe santier. Cred cu fermitate ca actualul constructor isi doreste foarte mult sa se incadreze in termene si in vara asta sa avem circulatie Constanta-Bucuresti pe autostrada”, a spus seful DRDP Constanta.

 

La 30 martie, pe final de mandat, fostul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, a spus ca tronsonul Cernavoda-Medgidia va fi deschis traficului, pe ambele sensuri, la 30 iunie. Asta dupa ce, la inceputul aceleiasi luni, directorul tehnic al consortiului Astaldi-Max Bogl, care construieste autostrada, spusese ca, din cauza frigului, lucrarile au fost intârziate iar tronsonul va deschis la 30 iunie, insa pe un singur fir.

 

Celalalt tronson, Medgidia-Murfatlar (de la Murfatlar la Constanta se circula deja pe autostrada) ar urma sa fie deschis traficului, la patru benzi pe sens, tot la sfârsitul acestei luni, potrivit planificarii.

vezi video cu stadiul lucrarilor de legatura!

 

1 COMENTARIU

  1. Buna seara, imi cer mii de scuze ca intervin acum dar sunt neviot sa va aduc la cunostinta urmatorul fapt, desi intentionasem sa va sun personal sa va explic evenimentul care abrutizant s-a petrecut in Piata Agroalimentara Urziceni si in care au fost implicate cateva persoane, ca agresori verbali si fizici si tatal meu ca victima, fiind batut cu bestialitate de un cunoscut care are legatura cu nemernicii de intermediari care isi fac veacul de ani buni prin acea zona, fara sa ii traga cineva momentan la raspundere pentru faptele lor josnice care au umplut paharul de data aceasta. Desi din presa mai tot timpul se stie faptul ca acesti oameni au pus monopol intentionat pe piata din oras, cumparand marfa de la taranii producatori, acestia din urma fiind batjocoriti in consecinta, recent i-a venit randul si tatalui meu sa fie agresat, care este un producator de varza murata cu toate actele in ordine, fiind dupa parerea mea unul dintre cei mai buni ialomiteni care ofera clientilor produse de calitate.Cu alte cuvinte, agresiunea a inceput verbal de la un vechi patron cu state vechi in zona, comerciant recalcitrant, invidios si odios in cuvintele pe care le arunca in public, denigrandu-l, insultandu-l pe parintele meu, ca varza pe care o produce in butoi nu corespunde standardelor calitatii, umilindu-l public si aducandu-i cuvinte jignitoare desi nu are acest drept de a se baga in treburile altuia! Dintr-un schimb de cuvinte un pic mai dur, situatia a degenerat in bataie, tatal meu fiind lovit in plina strada, nejustificat, culmea, primind o lovitura de la o alta persoana complice care il cunostea pe agresorul intai, cel care facuse galagie ca tata nu e un comerciant bun!Au fost sesizate organele de ancheta, cele ale politiei, aici putand fiind vorba si de daune morale!Au fost intocmite procese verbale de constatare, sunt martori, agresorii au fugit la domiciliu, am inteles, iar eu intentionez sa va cer parerea: ce trebuie facut?Pentru ca in sinea mea s-a instaurat o repulsie si ura sociala fata de acesti oameni.Va rog, daca puteti sa interveniti ca cei din Urziceni, forurile judiciare sa isi faca treaba, pentru ca se stie ca Urziceni este un oras institutional instabil pe partea de actiune civila si penala!Agresiunea a avut loc astazi, 11 august, dimineata, in Piata Agroalimentara Urziceni, un focar de infectie sociala dupa opinia mea, un loc plin de needucatie!Intentionez dar inca nu o fac sa anunt toata presa centrala de la Bucuresti, pentru ca aici ma leaga sentimente fata de parintele meu si poate si spirit civic!Va multumesc anticipat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.