Totul a inceput de la un singur om, iar acum peste 5 milioane gandesc la fel. Preotul Will Bowen, studiind oamenii si comportamentul lor a ajuns la parerea ca de modul in care vorbim si ce vorbim depind gandurile noastre, iar ele, in cele din urma, ne influenteaza emotiile si actiunile. Se pare ca noi prea mult ne plangem, barfim si criticam.

Will Bowen a propus tuturor doritorilor sa-si schimbe viata intr-o directie mai buna

Poarta o bratara de culoare violet, iar in urmatoarele 21 de zile inceteaza sa te mai plangi, sa critici, sa barfesti si sa-ti exprimi nemultumirea. Vei vedea cat de mult se va schimba viata ta!

Daca in aceasta perioada, persoana a uitat si mai spunea uneori cuvintele interzise, atunci el trebuie sa-si mute bratara de pe o mana pe alta si sa inceapa numaratoarea din nou.

Trebuie sa continue pana cand bratara nu va sta pe o mana timp de 21 de zile incontinuu. Efectul acestul experiment este peste asteptari.

Oamenii care au trecut prin acest program au devenit de nerecunoscut. Schimbarile care le-au avut au fost observate cu usurinta de prieteni si familie, care in cele din urma au incercat si ei aceasta metoda de a se schimba.

De unde iei bratara?

Poti sa faci comanda de pe orice magazin online sau sa iei o simpla ata de culoare violeta.

De ce o metoda atat de simpla este atat de eficienta?

Importanta este motivatia. Incepand din clipa cand ai inteles ca nu trebuie sa gandesti negativ, iar pentru asta ai nevoie de o metoda pentru a te schimba.

Autocontrolul se dezvolta, gandurile si actiunile se schimba. Acum doar inveti, insa odata cu trecerea timpului vei deveni mai constient.

In timpul experimentului vei afla foarte multe lucruri noi despre tine, despre gandirea ta si despre viata, scrie dozadesucces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.