Auchan angajeaza personal pentru magazinele deja existente, cele din Titan si Militari, si pentru unitatea care va fi deschisa in cadrul micului mall Auchan City, dar si din tara.

Spre exemplu, pentru magazinul din Militari se cauta vanzator pescarie, cofetar, agent de securitate, manager raion carmangerie, receptioner, decorator, dar si controlor de gestiune. Pentru mai multe detalii si conditiile de angajare, click aici.

La magazinul din Titan se angajeaza operator case de marcat, brutar, buatar, retusier confectii, manager departamane food si non-food, dar si manager de raion.

Pentru magazinul viitor din cadrul Auchan City, retailerul cauta 250 de persoane. Casier principal, bucatra, agent de securitate, macelar, operator TVCI, preparator carne, receptioner, sef echipa case de marcat, lucrator comrcial, tehnician intretinere, sunt doar cateva dintre posturile pentru care se cauta personal.

In cadrul directiei de Servicii Centrale, din Bucuresti, Auchan cauta achizitor legume-fructe, contabil investitii, operator validare date, achizitor junior, achizitor bazar sezonier, operator facturare, specialist organizare si tehnician suport utilizatori.

Auchan mai cauta oameni si pentru magazinele din Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Suceava, Tirgu Mures si Timisoara.

Spre exemplu, pentru magazinul din Timisoara se cauta lucrator comercial, bucatar, macelar, decorator, receptioner, traansator peste, manger raion carmangerie, controlor de gestiune, responsabil resurse umane.

La Pitesti se cauta sef serviciu case, retusier confectii, manager raion, manager departament food si non-food, controlor de gestiune si responsabil resurse umane.

La Constanta se cauta controlor de gestiune, preparator carne, vanzator pescarie, operator case de marcar, manager raion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.