ATENTIE! Nu descarca APLICATIA asta pe telefonul tau! Iti distruge telefonul instant!

Daca ai un Samsung Galaxy S5 ai face bine sa mai astepti pana sa treci la noul Android 5.0 Lollipop pentru ca exista o problema destul de mare.

Noul sistem de operare este disponibil acum si in tara noastra, insa e posibil sa nu mai puteti folosi telefonul, daca il instalati.

Lansat pe Samsung Galaxy S5 pe 8 decembrie, Android 5.0 Lollipop a venit dupa o luna jumatate in Romania cu un bug urias: atunci cand vorbesti la telefon, risti sa nu fii auzit deloc. Am testat pentru a vedea daca acest lucru se intampla. Dupa un restart al telefonului, a mers mai bine. Persoana de la celalalt capat al firului a inteles cam 20% din cuvinte.

Loading...

Android 5.0 Lollipop n-a fost primit prea bine de utilizatori. Multe persoane au raportat buguri. Speram ca acestea vor fi rezolvate intr-un urmator update.

Yoda.ro i-a contactat pe cei de la Samsung pentru a rezolva aceasta problema. Recomandarea a fost revenirea la setarile din fabrica si, daca problema persista, trimiterea in service. Paradoxal, telefonul pare sa-si fi revenit, putand efectua convorbiri in ultimele 30 de minute. Totusi, recomandarea este sa nu faceti acum update-ul pana nu este disponibila versiunea 5.0.2. Lucru care va mai dura, cei de la Samsung neputand sa ofere o data concreta.

Sursa: yoda.ro

Citeste caplimpede

Loading...
spre