Daca ai un Samsung Galaxy S5 ai face bine sa mai astepti pana sa treci la noul Android 5.0 Lollipop pentru ca exista o problema destul de mare.

Noul sistem de operare este disponibil acum si in tara noastra, insa e posibil sa nu mai puteti folosi telefonul, daca il instalati.

Lansat pe Samsung Galaxy S5 pe 8 decembrie, Android 5.0 Lollipop a venit dupa o luna jumatate in Romania cu un bug urias: atunci cand vorbesti la telefon, risti sa nu fii auzit deloc. Am testat pentru a vedea daca acest lucru se intampla. Dupa un restart al telefonului, a mers mai bine. Persoana de la celalalt capat al firului a inteles cam 20% din cuvinte.

Android 5.0 Lollipop n-a fost primit prea bine de utilizatori. Multe persoane au raportat buguri. Speram ca acestea vor fi rezolvate intr-un urmator update.

Yoda.ro i-a contactat pe cei de la Samsung pentru a rezolva aceasta problema. Recomandarea a fost revenirea la setarile din fabrica si, daca problema persista, trimiterea in service. Paradoxal, telefonul pare sa-si fi revenit, putand efectua convorbiri in ultimele 30 de minute. Totusi, recomandarea este sa nu faceti acum update-ul pana nu este disponibila versiunea 5.0.2. Lucru care va mai dura, cei de la Samsung neputand sa ofere o data concreta.

Sursa: yoda.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.