Acasă Stirile zilei ATAC armat intr-o scoala din orasul american Newtown, Connecticut! VIDEO!

ATAC armat intr-o scoala din orasul american Newtown, Connecticut! VIDEO!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vineri a avut loc un atac armat cu 27 de morti, printre care atacatorul si 18 copii, intr-o scoala din orasul american Newtown, Connecticut, potrivit CNN.

Asupra presupusului agresor, care a fost impuscat mortal, au fost gasite doua arme de foc. Nu se stie cu certitudine daca agresorul a fost ucis sau s-a sinucis.

Politia a fost chemata de urgenta, vineri la ora locala 9.40 (16.40, ora Romaniei), la scoala generala „Sandy Hook” din Newtown. Conform publicatiei The Hartford Courant, citata de postul NBC, un agresor inarmat a intrat in cladirea principala a scolii. Un agent de politie a scos din scoala un elev care prezenta plagi prin impuscare si care era in stare grava.

Scoala are 39 de profesori si aproximativ 650 de elevi. Zeci de agenti de politie au ocupat pozitii in jurul scolii, iar restul institutiilor de invatamant din district au fost inchise.

Autorul atacului ar fi tatal unui elev, un barbat in varsta de 20 de ani originar din statul New Jersey. Barbatul a patruns in scoala cu doua arme de foc, imbracat in negru si avand o vesta antiglont. Cadavrul presupusului atacator zace intr-o sala de clasa.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos