Acasă Politic Asta spune totul despre baroniada din Teleorman! 17 pensionari la 10 salariati!

Asta spune totul despre baroniada din Teleorman! 17 pensionari la 10 salariati!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Baronul de Teleorman, Liviu Dragnea si presedinte al partidului care a castigat alegerile vrea sa guverneze Romania dar nu a reusit sa faca nimic in judetul de unde provine. Potrivit ultimelor rezultatel ale INS, Teleormanul este un model pentru ASA NU, fiind intr-un faliment clar din moment ce 10 salariati trebuie sa tina in spate 17 pensionari!

In Romania, numarul de pensionari a scazut, in trimestrul al 3-lea din 2016, cu 9 mii de persoane, fata de trimestrul precedent, arata datele publicate astazi de Institutul National de Statistica. La aceasta ora sunt aproximativ 5 milioane 250 de mii de pensionari, la nivel national. Pensia lunara medie este de circa 950 de lei, mai arata INS. Raportul general dintre numarul mediu de pensionari si cel al salariatilor este de 9 la 10. Acest raport prezinta variatii semnificative in functie de zona. In Bucuresti, de exemplu, sunt 5 pensionari la 10 salariati, in timp ce, la polul opus, in Teleorman sunt 17 pensionari la 10 salariati, mai arata Institutul National de Statistica.

sursa: RADOR

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCel mai mare mister al secolului XX-lea a iesit la iveala! Sculptorul care a deslusit secretul levitatiei magnetice!
Articolul următorInventia unei romance poate revolutiona medicina! Depisteaza in sase minute daca ai cancer!