Acasă Cultura Cinemagia Arnold Schwarzenegger revine in cinematografe in filmul “Ultima reduta”, din 25 ianuarie...

Arnold Schwarzenegger revine in cinematografe in filmul “Ultima reduta”, din 25 ianuarie in Romania! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Arnold Schwarzenegger revine in cinematografe intr-un rol principal, in „Ultima reduta”, un film distribuit de MediaPro Distribution, din 25 ianuarie, in cinematografele din toata tara.

Ca si cand nu ar fi lipsit nici macar o zi de pe marile ecrane, Arnold Schwarzenegger dovedeste ca este mai energic ca oricand si pregatit pentru o actiune antrenanta, plina de urmariri cu masina, batai cu pumnii, explozii si focuri de arma.

„Dupa ce am fost guvernator, m-am gandit ca ma voi intoarce la filmele de actiune treptat, insa n-a fost chiar asa. M-am intors intr-un film in care, de la inceput pana la sfarsit, m-am luptat, m-am catarat, am alergat si am condus masini rapide. Am crezut ca o sa incep mai usor, insa a fost grozav!”, marturiseste actorul.

„Ultima reduta” mai aduce, pe langa revenirea lui Schwarzenegger in rol principal, debutul in limba engleza a regizorului coreean Kim Jee-woon, cunoscut pentru productiile „L-am vazut pe Diavol”, „A Tale of Two Sisters” si „Cel bun, cel rau, cel ciudat”.

Sursa: mediafax.ro