Argintul coloidal poate ucide orice bacterie! Cum se utilizeaza?

Raw Life and Style

Argintul coloidal este substanta care face minuni pentru corpul nostru. Este utilizat in tratamentele homeopatice, iar numeroase studii care arata ca acesta distruge aproximativ 650 de tipuri diferite de bacterii, virusuri si ciuperci.

Produsele pe baza de argint coloidal au in compozitia lor particule fine de argint suspendate in lichid. Astfel de preparate se comercializeaza sub forma de suplimente alimentare sau unguente (benefice in afectiunile pielii), scrie adevarul.

Argintul coloidal are proprietatea de a ucide orice bacterie, in special pe acelea care provoaca infectii ale urechii. De aceea, daca te confrunti cu aceasta problema, aplica 4-5 picaturi de argint coloidal in ureche. Repeta procedeul pana durerea dispare.

Click pe aceeasi tema:  Ce se intampla cu corpul tau daca renunti la zahar dupa doua zile, o saptamana, o luna si un an!

Banalele raceli pot fi tratate cu succes cu un spray nazal care contine argint coloidal. Mai mult, unele cercetari recente arata ca si gripa porcina poate fi distrusa in urma unui tratament cu argint coloidal.

spre