Oamenii iubesc natura, dar nu sunt prea atrasi de aspectul ficusului sau a filodendronului. Filodendronul are frunze uriase care pot fi inspaimantatoare noaptea. Aceasta planta nu este atat de atractiva precum violetele africane.

Daca doresti sa ai o atmosfera calda si confortabila in casa ta, cu siguranta vei include plante de interior in casa ta. In cazul in care vrei sa-ti decorezi casa, mai ales cand vine vorba de plante, decoratii, mobila si culori, trebuie sa stii ca exista o multime de informatii pretioase in Feng Shui. De asemenea, te poate ajuta sa aranjezi lucrurile in casa ta.

Feng Shui

Feng Shui este o stiinta originara din China, care are o vechime mai mare de o mie de ani. Aceasta se ocupa cu interactiunea dintre oameni si mediul inconjurator, sau de energia care curge pe Pamant. Din perspectiva existentei fluxului de energie, aceasta stiinta iti ofera armonie si echilibru in mediul inconjurator.

Potrivit Feng Shui, atat lucrurile vii cat si cele non-vii exista in prezenta chi-ului, o energie, de asemenea, benefica pentru sanatate. Lucrurile din mediul inconjurator, precum si pozitia acestora, ne influenteaza bunastarea.  Plantele sporesc beneficiul oferit de aceasta energie benefica.

Pe langa faptul ca sunt frumoase, plantele ne protejeaza de influenta electromagnetica emanata de dispozitivele electronice, curata aerul de materiale toxice si impuritati si ne furnizeaza oxigen.

Potrivit Feng Shui, plantele vesnic verzi emit un tip de energie care ne influenteaza in mod pozitiv viata.  O planta benefica pentru afaceri si bogatie materiala este arborele de jad, de asemenea numit crassula ovate, copacul dolar, planta norocoasa si planta banilor. Aceasta planta nu necesita o ingijire speciala.

Arborele de Jad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.