Având în vedere că a câștigat cinci alegeri primare, printre care și New York, Candidatul Mitt Romney este tot mai aproape de o nominalizare din partea republicanilor la președinția SUA.

Acesta se confruntă doar cu doi adversari republicani slab poziţionaţi, Newt Gingrich şi Ron Paul, conform estimărilor provizorii prezentate de mai multe posturi de televiziune americane.

În discursul său susţinut pe un ton de candidat prezidenţial învestit, Romney a vorbit nu din unul dintre cele cinci state unde s-au desfăşurat primare, ci din Manchester, New Hampshire (nord-est) unul dintre statele cheie pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Pentru a fi învestit oficial, Romney va trebui să aştepte convenţia naţională a partidului republican de la Tampa (Florida, sud-est) de la sfârşitul lunii august. El a trimis deja un mesaj pentru americani: “Mai rezistaţi puţin. O Americă mai bună începe în această seară”.

Romney l-a criticat pe preşedintele Barack Obama care, conform acestuia, a “eşuat” în a îşi ţine “promisiunile de speranţă şi de schimbare” făcute în cadrul alegerilor din 2008.

“Această seară este începutul sfârşitului pentru dezamăgirile anilor Obama şi începutul unui capitol nou şi mai bun pe care îl vom scrie împreună”

a spus acesta în faţa susţinătorilor săi.

Andreea Mușatescu

1 COMENTARIU

  1. Din pacate tiilrumpe moderne ajung si in Maramures. Inevitabil insa, nu poti obliga oamenii sa isi construiasca toate casele din lemn, fara cuie, doar ca sa dea bine la turisti:)Depinde la ce te astepti cand ajungi acolo. Am fost in zona de multe ori si da, sunt si multe semne de kitsch, dar si „oaze” de arhitectura, unde parca timpul s-a oprit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.