De ani de zile suntem bombardati cu fel de fel de apocalipse, ba ale mayasilor, ba ale meteoritilor care ameninta Terra. Dar nici in 2014 nu am scapat de o posibila apocalipsa.

In anul 2014 a venit randul vikingilor sa ne sperie cu un apropiat si inevitabil sfarsit al lumii, cu un nor de acid care provine din centrul galaxiei si distruge absolut totul in calea sa. Vadim Scerbakov ne va relata ce se poate intampla deja pe 22 februarie 2014.

„Mass-media incearca sa faca in jurul acestei date aceeasi zarva ca si in jurul profetiei Maya. Dar toate acestea nu sunt altceva decat speculatii. In cantecele scrise in islandeza veche despre zeii si eroii din mitologia scandinava se relateaza despre o iarna de trei ani, care trebuie sa preceada sfarsitul lumii. Insa dupa cum stim, in ultimii trei ani a avut loc schimbarea anotimpurilor”.

Asadar, sfarsitul lumii conform scenariului miturilor scandinave nu trebuie sa ne ameninte. Dar cine stie? Poate ca in unele tari, oamenii nu au reusit sa se bucure de zilele toride de iulie si ei risca mai mult decat noi.

In ceea ce priveste norul gigantic de acid cu o suprafata de 16 milioane de kilometri, generat de o gaura neagra si care se indreapta spre noi din centrul galacticii cu o viteza uriasa, potrivit datelor observatorului american Chandra, el va ajunge pe Pamant pe 1 iunie 2014 si va distruge intreaga civilizatie. Oamenii de stiinta americani au constatat ca acest „nor” distruge totul in calea sa, planete, stele si asteroizi. Deci, nimeni nu va scapa de el. Interesant, cat de repede va avea loc procesul distrugerii lumii noastre? Daca vom da crezare datelor observatorului Chandra, viteza norului este egala cu viteza luminii. Asadar, noi nici macar nu vom avea timp sa ne speriem si sa ne dam seama ca suntem deja morti. Dar, oamenii de stiinta rusi nu sunt de acord cu acest punct de vedere.

Astrofizicianul Mihail Odintov a declarat urmatoarele Vocii Rusiei.

„Pentru a fi precisi, trebuie sa relevam faptul ca observatorul Chandra a facut aceasta „descoperire” inca in anul 2005. Atunci ei au relatat despre o emisie gigantica de substante dintr-o gaura neagra super-masiva, inregistrata pentru prima oara in istoria observatiilor. Emisia a avut loc la o distanta de 2,5 miliarde de ani lumina de noi. Chiar daca am presupune teoretic ca norul de acid se deplaseaza cu viteza luminii, ceea ce este imposibil, deoarece el are greutate si alti factori, care nu-i permit sa dezvolte o asemenea viteza, acest „nor” se va apropia de noi peste foarte, foarte mult timp”.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.