Va veni apocalipsa sau va incepe al treilea razboi mondial?! Omenirea se intreaba despre cum va fi lumea peste o suta de ani, iar previziunile nu arata deloc bine.

Ei bine, potrivit revistei „Wonderzine”, peste 81 de ani, adica in 2095, in lume va exista egalitate de gen, insa vor fi mult mai multe probleme privind mediul inconjurator. Multe dintre asociatii vor lupta cu indarjire pentru a proteja sistemele naturale si mai ales, pentru a reduce poluarea.

De asemenea, rezervele de petrol se vor termina, oamenii vor imbatrani, din cauza diminuarii indicelui de mortalitate si cresterii longevitatii. Ba mai mult, dispozitivele ectronice, telefoane mobile, tablete si alte gadgeturi se vor regasi in toata lumea, numarul lor atingand sute de miliarde.

Printre altele, aparatele electrocasnice, fie ca vorbim de frigidere, masini de spalat, cuptoare ori automobile vor fi si ele conectate la Internet.

Cum arata lumea in urma cu 100 de ani? In 1995? Ei bine, pe vremea aceea, Google nu fusese lansat, iar Internetul nu avea un aspect placut. Interfetele erau patratoase, iar site-urile terne. Ba mai mult, cele mai accesate portaluri din lume cu greu inregistrau 50.000 de vizitatori pe luna.

Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.