Acasă Stirile zilei Tech APLICATIE BOMBA de la FACEBOOK! Cum vor putea utilizatorii sa COMUNICE in...

APLICATIE BOMBA de la FACEBOOK! Cum vor putea utilizatorii sa COMUNICE in SECRET!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Facebook a lansat recent o aplicatie de mesagerie instant, denumita „Rooms”, care va permite tuturor utilizatorilor sa comunice in secret.

Aplicatia „Rooms” a fost lansata joi si face parte din strategia Facebook de a realiza mai multe aplicatii care sa le permita oamenilor sa intre in relatii in diferite moduri.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din App Store si le permite utilizatorilor sa creeze camere de discutii in care sa isi impartaseasca interesele, de la priceperea in arta machiajului la gradinarit.

Aceasta aplicatie functioneaza separat de reteaua de socializare Facebook si, pentru a o folosi, nu este necesar ca utilizatorii sa furnizeze detalii despre identitatea lor, precum numele si locul in care se afla.

Cei interesati pot participa la aceste camere de discutii doar prin intermediul unei invitatii si a unui cod special care poate fi scanat cu ajutorul camerei de la telefonul mobil. Codurile pot fi distribuite prin intermediul retelelor de socializare, prin e-mail si chiar postat pe hartie in spatii publice.

Creatorii sau moderatorii acestor camere de discutii pot sa le personalizeze imaginea, pot sa interzica accesul unor persoane la discutii sau sa introduca drept criteriu pentru participarea la discutii vârsta de peste 18 ani.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos