Acasă Politic Aparitie socanta la protestul Initiativa Prelungirea Ghencea! Masonii candidati la Primaria Sectorului...

Aparitie socanta la protestul Initiativa Prelungirea Ghencea! Masonii candidati la Primaria Sectorului 6 nu au pic de scrupule!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Protestul realizat de Initiativa Prelungirea Ghencea in Sectorul 6 fata de tergiversarea lucrarilor la pasajul Domnesti a strans ciorchine oameni si politicieni deopotriva. Intr-un mod absolut jignitor pentru inteligenta locuitorilor s-au prezentat si cei doi frati de masonerie si de alianta politica Gabriel Mutu si Razvan Mironescu, ambii candidati la primaria Sectorului 6 in locul lui Rares Manescu. Cei trei au fost deconspirati de jurnalistul Oreste Teodorescu intr-o emisiune la Realitatea tv ca fac parte din aceeasi loja masonica. Vezi foto.

rares manescu gabriel mutu razvan mironescu

Asta nu ar fi tot dar prezenta lor este cu totul neavenita din moment ce timp de patru ani nu au facut nicio interpelare Parlamentara cu privire la situatia pasajului si nici vreo interventie legala la sotia primarului Sectorului 6, fostul ministru al transporturilor in guvernul USL, Ramona Manescu. Dansa a fost ministru al Transporturilor in al doilea guvern Victor Ponta incepand cu 2012.

mutu proteste prelungire ghencea

A demisionat din functie in data de 26 februarie 2014, in urma retragerii PNL din guvern. Mai mult decat atat Razvan Mironescu promitea pe pagina personala de internet ca: “De aceea, ca reprezentant in Parlamentul Romaniei al locuitorilor cartierului Militari, voi face tot ce imi sta in putinta ca impreuna cu administratia locala sectorului, cu ceilalti colegi din PNL si USL sa ne asiguram ca la sfarsitul viitorului mandat acest cartier va fi mai curat, mai prosper, mai modern.”

mironescu proteste prelungirea ghence

Reunirea masonilor din USL a fost aspru criticata si de site-ul romaniacurata.ro dar a fost taxata si de cei prezenti acolo care se dezic total de prezenta politicienilor. Desi Delia Mihalache, de la Initiativa Prelungirea Ghencea, unul dintre organizatorii mitingului, spune ca nu a lansat invitatii la acest eveniment decat reprezentantilor unor institutii cu atributii in rezolvarea problemelor din zona, CNADNR (responsabila pentru constructia pasajului de la Domnesti) sau Primaria Capitalei, mai multi candidati aflati in cursa electorala si-au facut aparitia printre protestatari.

Dezvaluirile incredibile ale lui Oreste despre cum fac blaturi politice masonii din Bucuresti!