Anuntul facut in urma cu putin timp de fiica lui Gabriel Cotabita, despre tatal sau

Aela, Milena si Eliza Cotabita, cele 3 fiice ale artistului, au postat pe Facebook un mesaj legat de starea de sanatate a acestuia.

„Mesajul acesta vine ca urmare a speculatiilor din ultimele zile si se adreseaza exclusiv fanilor, prietenilor si persoanelor dragi tatei care se ingrijoreaza.

Medicii care se ocupa in aceste momente delicate de tatal nostru impreuna cu noi toate reprezentam o echipa. O echipa care este alaturi de el trup si suflet si care se ocupa constant de ameliorarea starii in care se afla.

Click pe aceeasi tema:  Nucleoplastia, solutia care te poate scapa de hernia de disc in mai putin de o jumatate de ora d ela operatie!

Va asiguram ca beneficiati de transparenta in comunicarea evolutiei starii de sanatate a tatalui nostru. Insa va reamintim ca atunci cand va fi cazul de noi declaratii oficiale, ele vor fi facute de catre singurele persoane abilitate: reprezentantii Spitalului Floreasca, cu acordul nostru.

Multumim celor care au inteles si respecta in continuare dorinta noastra de a gestiona situatia curenta cu discretie, rabdare si in mod special cu o viziune pozitiva asupra prezentului si viitorului omului si artistului Gabriel Cotabita”, conchid fiicele artistului.

Click pe aceeasi tema:  Gabriel Cotabita, stop cardiac intr-un hotel. A fost resuscitat, dar este in stare critica

spre