Anuntul care provoaca fiori! NATO, gata de razboi cu Rusia! „Vom trimite avioane de vanatoare Typhoon in Romania”

Raw Life and Style

NATO este pregatit de un eventual razboi cu Rusia, da asigurari ministrul britanic al Apararii. Michael Fallon a insistat asupra faptului ca Alianta Nord-Atlantica este una defensiva, dar asta nu insemana ca nu este pregatita sa faca fata unor provocari ofensive. Oficialul britanic este convins si ca la acest front comun impotriva Rusiei vor participa si Statele Unite – chiar si cu Donald Trump la Casa Alba – pentru ca Washingtonul intotdeauna a tinut piept Moscovei.
Click pe aceeasi tema:  Ponta a pus tunurile pe Dragnea! "Romania nu poate fi condusa precum Teleormanul! Dragnea este foarte bun la a ramane singur!"

„Am vazut aviatie cu raza larga de actiune, bombardierele ruse zburand in apropiere de granita noastra aeriana. Am vazut mai multa activitate a submarinelor, am vazut manevre la frontiera statelor baltice si de-a lungul granitei cu Polonia, am vazut o intensificare a activitatii maritime in Marea Baltica. Am avut acesta flotila navigand prin Canalul Manecii.Eu cred ca Putin pune la incercare Alianta si noi trebuie sa raspundem. Trebuie sa fim foarte clari: NATO este o alianta defensiva, dar in egala masura este pregatita sa vina in apararea membrilor care se simt vulnerabili, mai ales pe flancul estic”, a declarat Michael Fallon.

Click pe aceeasi tema:  TORT "veninos", savurat de COPII pofticiosi

„Vom desfasura trupe in Estonia, suplimentam numarul trupelor din Polonia, iar anul viitor vom trimite avioane de vanatoare Typhoon in Romania pentru a ajuta la asigurarea securitatii la Marea Neagra”, a adaugat ministrul britanic, citat de Digi24.

spre