Acasă Stirile zilei Anunt de ultima ora despre Gabriel Cotabita! Au fost atinsi centri importanti...

Anunt de ultima ora despre Gabriel Cotabita! Au fost atinsi centri importanti din creier care nu se mai pot reface niciodata

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Gabriel Cotabita este de aproape o luna in coma indusa la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar starea sa parea ca se imbunatateste. Cu toate acestea, o sursa medicala din spital spune ca pacientul este in aceeasi stare grava, iar acest fapt ii poate afecta si organele interne.

Vestea ca Gabriel Cotabita a raspuns la stimuli si chiar ca a putut sa respire pentru cateva secunde fara aparate a dat multe sperante familiei lui si fanilor. Cu toate acestea au trecut mai bine de patru saptamani si pacientul este in continuare in coma.

“Timpul se scurge in defavoarea lui. Organele vitale i-ar putea ceda pe rand. Au fost atinsi centri importanti din creier si care nu se mai pot reface niciodata. Faptul ca nu-si revine este cat se poate de ingrijorator. Organismul este hranit artificial, iar medicii il monitorizeaza permanent. La fel de periculoase sunt acum si leziunile de decubit, iar personalul medical are grija sa nu se formeze escare. A slabit mult. Nicidecum 20 kg, asa cum s-a vehiculat, dar a pierdut in greutate. Asa se intampla cu orice pacient aflat in starea asta”, a spus pentru Libertatea o sursa medicala din spital.

Sursa: libertatea

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos