Acasă Stirile zilei Tech Anunt de ultima ora de la Facebook! Ce se intampla cu „like-ul”...

Anunt de ultima ora de la Facebook! Ce se intampla cu „like-ul” tau

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Facebook nu va lansa butonul de dislike, dar a anuntat crearea Reactions, o extensie a optiunii „Like” pentru ca utilizatorii acestei retele de socializare sa-si exprime si alt tip de reactii precum uimirea, supararea sau tristetea, relateaza EFE.

„Ma incanta”, „ma amuza”, „ma bucura”, „ma uimeste”, „ma intristeaza” si „ma supara” sunt optiunile pe care le va include Reactions si care vor fi disponibile incepand de vineri, in perioada de testare, doar in Spania si Irlanda.

Pentru a accede la aceste optiuni, utilizatorul va trebui sa apese prelungit butonul Like pana va aparea meniul care va desfasura „emoticonul” reprezentand respectiva emotie. Sub acesta va aparea formula vizuala care va indica emotiile „ma incanta”, „ma amuza”, „ma bucura”, „ma uimeste” , „ma intristeaza” si „ma supara”.

Facebook va incepe sa puna in aplicare de vineri aceasta faza pilot in care se va analiza cum se utilizeaza aceste optiuni si posibilele ameliorari care pot fi aduse inainte de lansarea la nivel mondial.

„Am incercat sa gasim noi cai pentru ca persoanele sa se exprime pe Facebook. Reactions este o extensie a optiunii Like si cauta sa ofere noi moduri pentru a interactiona cu continutul”, a declarat pentru EFE responsabilul acestui produs destinat retelelor de socializare, Chris Tosswell.

Optiunile vor fi disponibile doar pentru a interactiona cu ceea ce s-a postat, nu si cu comentariile asociate.

De vineri optiunile Reactions ajung in Spania si Irlanda, dar va avea loc o implementare graduala care se va completa in cursul saptamanii viitoare. Tosswell a precizat ca Facebook nu a stabilit inca data lansarii globale a acestui produs.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos