Adepta stiintelor vechi si ea insasi reincarnarea unei cantarete franceze, scriitoarea americana Carmen Harra sustine, pentru „ring”, ca sufletul lui Gabriel Cotabita va reveni in lumea fizica destul de repede daca trupul lui actual va ceda.

Cea care ii va reda viata va fi chiar una dintre fiicele artistului, spune Harra.

Controversata teorie a reincarnarii, desi partial explicata de oamenii de stiinta, ramane inca un mare mister. „Lumea fizica e fascinanta daca stii sa o decodifici la alt nivel. Filosofia de transmigrare a sufletului, existenta si in cazul lui Dalai Lama, a fost tratata inclusiv de Pitagora si e folosita la Hollywood in productii de succes, ca «Avatar».

Nu e ceva creat de mine, sunt lucruri observate de mii de ani si la un moment dat au si o baza stiintifica”, explica Harra.

„Nepotul ii va mosteni toate calitatile artistice”

Potrivit scriitoarei americane, sufletul cantaretului se va reincarna in viitorul lui nepot: „Daca Gabriel Cotabita nu vrea sa revina in trupul actual deoarece il considera deteriorat si nefunctional, familia sa nu-si piarda speranta, el nu moare, ci va renaste intr-un nou trup. Dupa ce corpul ii va fi deconectat de la aparate, sufletul lui se va reincarna foarte repede, intr-un an sau aproximativ doi-trei. Doar spiritul decide cand revine in lumea fizica. Una dintre fetele lui va avea un baiat si sufletul lui Gabi se va reincarna in acel copil. Cea care va readuce in lumea fizica spiritul tatalui ei e fiica de care el s-a simtit cel mai atasat emotional. Nepotul in care se va incarna Gabi va mosteni toate calitatile lui artistice. Se va naste, practic, un cantaret desavarsit”.

In sprijinul teoriei sale, Harra da un exemplu chiar din familia sa: „Nepotul meu e reincarnarea socrului meu si de aceea seamana incredibil cu el. Culmea, cel mic s-a nascut exact un an mai tarziu, in aceeasi zi si luna cand socrul meu a decedat. De aceea l-am botezat la fel ca pe el”. Scriitoarea mai sustine ca starea grava a lui Gabriel Cotabita a fost provocata de o afectiune nediagnosticata: „Suferea de o boala circulatorie care nu era diagnosticata si tratata. Daca aceasta afectiune era tratata, nu i se intampla accidentul. Daca avea medicatie, nu trata si aceasta boala”.

Raspunde la anumiti stimuli

Referitor la starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita, oficialii Spitalului de Urgenta Floreasca au facut, ieri, urmatorul anunt: „Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica in dinamica arata o ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la opt puncte (raspunde la anumiti stimuli). E stabil din punct de vedere hemodinamic si respirator, cu precizarea ca respira spontan pe sonda de traheostomie, dar necesita in continuare perioade intermitente de ventilatie mecanica. Totodata, beneficiaza zilnic de sedinte de fizio-kinetoterapie”.

Sursa: ziarulring

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.