Acasă Cultura Cinemagia Animatia Hotel Transilvania a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american!...

Animatia Hotel Transilvania a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american! Vezi VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Filmul de animatie Hotel Transilvania a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate de societatea Exhibitor Relations.

Acest film, care reia legenda vampirului Dracula, dar intr-o formula comica, adresata mai mult copiilor, il are in distributie pe Adam Sandler si a obtinut incasari de 43 de milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii in cinematografele din America de Nord.

Un alt film lansat la sfarsitul saptamanii trecute este thrillerul SF „Looper: Asasin in viitor„, care a debutat pe locul al doilea in box office-ul nord-american. Filmul ii are in distributie pe Bruce Willis, Emily Blunt si Joseph Gordon-Levitt si a obtinut incasari de 21,2 milioane de dolari.

Filmul politist „Ultima razie/ End of Watch„, in care Jake Gyllenhaal joaca rolul unui politist amenintat cu moartea, a pierdut pozitia de lider de saptamana trecuta si a coborat pe locul al treilea, cu incasari de 8 milioane de dolari.

Drama „Trouble with the Curve„, in care Clint Eastwood joaca rolul unui impresar de baseball care incepe sa orbeasca, a coborat si ea doua locuri, ajungand pe pozitia a patra, cu incasari de 7,5 milioane de dolari.

Pelicula horror „House at the end of the street„, in care Elizabeth Sue joaca rolul unei mame care se muta cu fiica ei intr-o casa bantuita, a coborat pe locul al cincilea, cu incasari de 7,1 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Un alt film lansat weekendul trecut este „Pitch Perfect„, un musical cu si pentru adolescenti, care a debutat pe locul al saselea in box office-ul nord-american, cu incasari de 5,2 milioane de dolari.

Versiunea 3D a indragitului film de animatie „Finding Nemo 3D„, realizat de studiourile Disney, a pierdut trei pozitii si a coborat pe locul al saptelea, cu incasari de 4,06 milioane de dolari.

Filmul de actiune „Resident Evil: Rasplata„, cu Milla Jovovich in rolul principal, a coborat pe locul al optulea. Acest lungmetraj, ce are titlul original „Resident Evil: Retribution”, este cel de-al cincilea film dintr-o franciza de succes inspirata la randul ei dintr-un joc video celebru. Filmul, din distributia caruia face parte si actrita Michelle Rodriguez, a obtinut incasari de 3 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Pe pozitia a noua, in coborare doua pozitii fata de saptamana trecuta, se afla drama „The Master„, in care regizorul Paul Thomas Anderson prezinta ascensiunea unui lider religios in America anilor 1950, interpretat de Philip Seymour Hoffman, si a discipolului acestuia, jucat de Joaquin Phoenix. Filmul a obtinut incasari de 2,74 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Drama „Won’t Back Down„, lansata weekendul trecut, prezinta lupta cu birocratia dusa de doua mame pentru ca fiii lor sa primeasca o educatie mai buna. Avandu-le in distributie pe Maggie Gyllenhaal, Viola Davis si Holly Hunter, acest film incheie topul 10 al lungmetrajelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a vandut bilete in valoare de 2,7 milioane de dolari.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos