Acasă Life Monden Angelina Jolie si Brad Pitt mai asteapta pana la nunta

Angelina Jolie si Brad Pitt mai asteapta pana la nunta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Angelina Jolie, care se pregateste sa devina Dna. Pitt, va alege data nuntii cu ajutorul unui calugar budist. Actrita de 37 de ani se va marita cu logodnicul ei Brad Pitt vara asta, dar data in care va avea loc ceremonia continua sa fie o enigma, scrie femalefirst.co.uk.

„Angie a folosit astrologia budista si in trecut pentru a alege cele mai bune zile pentru organizarea unor evenimente importante din viata ei. Ea se bazeaza pe calendarul budist chiar si cand isi planifica o interventie medicala sau cand face planuri de vacanta pentru ea, Brad sau pentru copii. A folosit asta chiar si atunci cand a ales datele de lansare pentru filmele ei”

a spus o sursa apropiata vedetei.

Se zvoneste ca Angelina ar vrea ca data ideala a nuntii sa ii asigure o relatie perfecta pe viitor.

Conform prietenilor lor, Brad, alaturi de care Angelina creste cei sase copii ai lor, este fericit sa o sustina pe logodnica lui in orice decizie ia. Actorul este chiar convins ca Angelina nu trebuie sa se grabeasca pentru a stabili data nuntii.

Sursa apropiata vedetei a mai spus ca:

“Brad nu s-a implicat deloc. I-a spus lui Angie sa astepte cat de mult timp vrea pana sa ia o decizie. Dupa opt ani si sase copii impreuna, ei chiar nu se grabesc inspre insuratoare.”