Royal Caribbean International & Celebrity Cruises face angajari pentru circa 100 de romani in aceasta perioada la bordul vaselor sale de croaziera prin agentia de recrutare Job Cruise AB, partenerul sau oficial. Angajatorii oferteaza candidatii cu un salariu lunar care porneste de la 700 de dolari si poate ajunge la 3.500 de dolari, functie de postul dorit. Cum puteti aplica pentru un post pe vas.

Lista pozitiilor pentru care se angajeaza urgent personal pe vase de croaziera, ce salarii ofera angajatorul si ce profile de candidati cauta.

Posturi vacant: picollo in restaurantul cu specific autoservire si ajutor de bucatar.

Conditii de eligibilitate: minimum un an experienta in restaurante locale sau experienta in hoteluri cu all inclusive din Grecia, Italia sau Spania pentru postul de picollo si experienta relevanta pentru postul de ajutor de bucatar.

Conditii contractuale: venit lunar de 700 de dolari, contract pe 8 luni (care se innoieste), vacanta de 2 luni intre contracte, asigurare medicala, cazare si masa achitate de angajator.

Post vacant: personal auxiliar pentru curatenie in spatii publice.

Criterii de selectie: experienta in curatenia spatiilor publice, spatii rezidentiale, birouri sau hoteluri.

Oferta angajatorului pentru acest post: venit lunar de 700 de dolari, contract de munca pe 8 luni (care se reinnoieste), vacanta de 2 luni intre contracte, asigurare medicala, cazare si masa achitate de angajator.

Post vacant: asistent camerist/a.

Criterii de eligibilitate: experienta hoteliera in departamentul de curatenie sau experienta pe vase de croaziera.

Oferta angajatorului: venit lunar de 1,300 de dolari, contract de munca pe 8 luni care se reinnoieste, vacanta de 2 luni intre contracte, asigurare medicala, cazarea si masa – asigurate de angajator.

Post vacant: personal pentru activitati educative si recreative cu copii intre 3 si 17 ani.

Cerinte: experinta relevanta de cel putin 4 ani in domeniul educatiei.

Oferta angajatorului: venit lunar de 1.600 de dolari, contract de 6 luni (se reinnoieste), vacanta de 2 luni intre contracte, asigurare medicala, cazare si masa achitate de angajator.

Post vacant: camerist/a.

Criterii de selectie: experienta in hoteluri de 4-5 stele sau pe post similar pe vase de croaziera.

Oferta angajatorului: venituri lunare intre 2.200 de dolari si 3.000 de dolari, contract pe perioada de 6 luni care se reinnoieste, vacanta de 2 luni intre contracte, asigurare medicala, cazare si masa achitate de angajator.

Post vacant: ospatar.

Criterii de eligibilitate: experienta in restaurante a-la-carte, experienta in restaurante care fac parte din hoteluri de lant international, cum ar fi Marriott, Hyatt, Crown Plaza, Hilton, Intercontinental, restaurante cu volum operational ridicat sau experienta pe vase de croaziera de 5 stele.

Oferta: venit lunar intre 2.500 de dolari si 3.500 de dolari, contract de munca pe 6 luni care se reinnoieste, vacanta de 2 luni intre contracte, asigurare medicala, cazare si masa achitate de angajator.

Sunt avantajati la angajare candidatii a caror aplicatie contine un CV detaliat, scris in engleza, mai contine o copie a cartii de identitate sau a pasaportului si o fotografie tip document de identitate in format JPG, JPEG ( care sa nu depaseasca 100 KB).

Pana pe 30 noiembrie poti aplica pentru unul din aceste posturi. Intra aici sa afli unde si cum poti trimite candidatura pentru unul din posturile ofertate de companie.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua, sunt asistenta medicala, lucrez in italia, Din 2014-2017 Emergenta urgente 118….fiti amabili, imi doresc sa lucrez pe o nava de croaziera, doresc sa stiu cum se procedeaza? va multumesc anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.