Acasă Special Opinii Andrei Caramitru, mesaj acid: „35% dintre romani vor refuza sa se vaccineze....

Andrei Caramitru, mesaj acid: „35% dintre romani vor refuza sa se vaccineze. Sunt aceiasi imbecili care voteaza PSD+ALDE+ProRo si ne trag in jos”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Andrei Caramitru atrage atentia ca un procent foarte mare dintre romani, 35%, refuza sa se vaccinexe si cred in teoriile conspiratiei legate de 5G si coronavirus.

„35% nu vor sa se vaccineze. 35% cred in teoriile cu oculta mondiala si 5G si cipuri si tunele prin Bucegi. Cam 35% refuza sa ‘li se ia’ temperatura.

Fix atat au votat cu Vasilica. 35%. Tot 35% au PSD+Alde+ProRo. Nu e nici o coincidenta. Sunt aceeasi imbecili care ne trag in jos pe toti dupa ei, doar nu credeati ca au disparut”, a scris Caramitru pe Facebook.

Sociologul Vasile Dancu a afirmat luni, intr-un interviu pentru RFI, ca, daca in anii trecuti aveam un procent de 80% de oameni care ar fi vrut sa se vaccineze, astazi numarul acestora este foarte mic.

Vasile Dancu a sustinut ca o mare problema a reprezentat-o modul in care au comunicat oamenii politici. „Niciun guvern nu reuseste singur si are nevoie de acceptul populatiei. Aici s-a gresit foarte mult. In acest moment exista unele dezamagiri ale oamenilor si urme de pesimism care vin si din faptul ca oamenii au simtit ca guvernul nu a inteles nimic in zona economica in afara acelor salarii date celor care au fost obligati sa iasa din circuitul econpmic. Dar cand ii intrebi despre ce se va intampla in viitor, situatia economica a Romaniei este considerata grava, situatia financiara a individului si situatia locului de munca. Acestea sunt zonele de pesimism”, a punctat el.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos