Ancheta care ii da dureri de cap lui Dragnea! Rise Project scoate la iveala vila luxoasa din Brazilia in care baronul Dragnea isi face concediile! Vezi cine este proprietarul! – Cap Limpede

Ancheta care ii da dureri de cap lui Dragnea! Rise Project scoate la iveala vila luxoasa din Brazilia in care baronul Dragnea isi face concediile! Vezi cine este proprietarul!

Ies la iveala noi detalii despre afacerile lui Liviu Dragnea. Noi documente obtinute de RISE Project din Brazilia arata ca prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate si trupa rock, Mugurel Sorin Gheorghias, a facut investitii imobiliare in Brazilia de care a beneficiat chiar seful PSD.

„Incepand din 2010, Liviu Dragnea si-a petrecut vacantele braziliene intr-o luxoasa vila cumparata de Gheorghias la malul Atlanticului. Vila a fost dotata, spre delectarea presedintelui PSD, si cu un teren de tenis profesionist. Tot aici a stat si Costel Comana, controversatul om de afaceri de pe urma caruia a facut Dragnea primul milion de euro si care s-a sinucis in 2015 in toaleta unui avion.
vila dragnea vila

Click pe aceeasi tema:  Tudor Chirila pune punctul pe "I" ! Adevarul din spatele numirii lui Tudose a iesit la iveala! "Baiatul asta nou sigur nu-mi iese din cuvant! Ma numesc Liviu Dragnea si mi-a placut sa fiu tobosar!

Comana a cumparat si el chiar inainte sa se sinucida un apartament de lux, tot pe malul oceanului, in Brazilia.

Mugurel Sorin Gheorghias, zis ‘Melcul’, sta la bloc in Ramnicu Sarat desi, pe hartie, este unul dintre actionarii principali ai Tel Drum SA, firma romaneasca miliardara din afaceri cu statul si legata ombilical de seful PSD”, scriu jurnalistii.

Potrivit imaginilor publicate de Rise Project, vila are propriul turn de paza.

Citeste toata ancheta RISE Project.

Click pe aceeasi tema:  Cum a devenit bugetarul Dragnea nabab imobiliar! Istoria primului tun a lui Liviu Dragnea!
spre