Acasă Politic Ana Birchall dezvaluie ca postaci angajati de Firea ii ataca pagina de...

Ana Birchall dezvaluie ca postaci angajati de Firea ii ataca pagina de Facebook

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Acuzatii grave ale fostului ministru al Justitiei, Ana Birchall, la adresa primarului Capitalei, Gabriela Firea. Birchall sustine ca Firea incearca sa o denigreze, folosindu-se de ”diversi postaci cu conturi false”, care ii invadeaza pagina oficiala de Facebook.

”Am observat ca, de la o vreme, pagina mea oficiala de Facebook a fost invadata de diversi postaci cu conturi false care aveau „misiunea speciala” sa ma denigreze si sa deturneze atentia de la informatiile importante pentru opinia publica. Am avut curiozitatea sa vad si eu cine sunt acesti troli. Si… surprize, surprize! Inteleg ca acesti postaci cu conturi false duc direct la Primaria Capitalei! Soc si groaza! Parca nu-mi venea sa cred… am verificat si rasverificat. Rezultatul – acelasi, fara putinta de tagada!”, scrie Ana Birchall pe pagina ei de Facebook.

Fostul ministru ii solicita public Gabrielei Firea sa confirme si sa explice in regim de urgenta ”deoarece cheltuirea banilor publici este o informatie de interes public” daca in fisa postului acestor angajati ai Primariei Capitalei este ca in timpul serviciului sa desfasoare activitati cu iz politic in beneficiul ei, noteaza Aktual24.

”Va invederez faptul ca aceste actiuni si complicitati sunt infractiuni prevazute de Codul Penal si de Procedura Penala si tocmai de aceea este imperios necesar ca Dvs .personal sa clarificati cat mai repede aceste aspecte. De asemenea, solicit autoritatilor legale competente sa se sesizeze din oficiu, tot in regim de urgenta, dat fiind ca vorbim aici de folosirea banului public in alte scopuri decat cele prevazute de lege.”, adauga Birchall pe pagina ei oficiala.

In final, Birchall multumeste cititorilor ei care i-au indicat aceasta „isprava” a doamnei Primar General si ii roaga totodata pe toti prietenii de pe Facebook, in special pe cei priceputi in IT, sa continue sa-i semnaleze astfel de derapaje, pentru ca, spune ea, nu se mai poate tolera jaful din banii publici.