Amenintarea Turciei provoaca fiori in Europa! „Niciun european din aceasta lume nu va mai merge in siguranta pe strazi”!

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a lansat miercuri dimineata o amenintare pentru europeni precizand ca acestia nu vor mai putea sa ”mearga in siguranta pe strazi” daca isi mentin atitudinea din ultimele saptamani in relatie cu Turcia, relateaza Reuters.

”Daca Europa mentine aceasta atitudine, niciun european din aceasta lume nu va mai merge in siguranta pe strazi. Turcia ii cere Europei sa respecte drepturile omului si democratia”, a declarat Erdogan.

Ankara a implementat o serie de sanctiuni la nivel diplomatic, interzicand intrarea in tara a ambasadorului olandez si zborurile diplomatice din Olanda.

Click pe aceeasi tema:  Programul complet al partidelor de marti, din preliminariile Cupei Mondiale 2014!

Disputa diplomatica a izbucnit dupa ce autoritatile olandeze au blocat aterizarea unui avion al ministrului turc de Externe si, ulterior, au ordonat ministerului turc al Familiei sa paraseasca imediat tara, dupa ce aceasta a incercat sa se adreseze multimii de la un miting pro-Erdogan din Rotterdam, arata stirileprotv.

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a criticat aceste decizii, vorbind in repetate randuri de practice ”naziste” sau ”fasciste” in Olanda. Ulterior, liderul turc a extins acuzatiile de practici naziste si impotriva cancelarului Angela Merkel.

Click pe aceeasi tema:  DESCOPERIRE: Paianjenul-hot din pesteri! O noua specie
spre