Acasă Cultura Cinemagia „Ambiancé”, cel mai lung film din istoria cinematografiei va fi lansat in...

„Ambiancé”, cel mai lung film din istoria cinematografiei va fi lansat in 2020! In 30 de zile ai putea vedea tot FILMUL fara a dormi! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Regizorul suedez Andres Weberg va lansa in 2020 cel mai lung film din istoria cinematografiei, cu o durata de 720 de ore, informeaza theguardian.com.

Anders Weberg spera ca trailerul filmului sau sa stimuleze apetitul audientei pentru maratonul sau cinematografic de 720 de ore, intitulat „Ambiancé”, care va fi lansat in 2020.

Conform trailerului lansat, filmul „Ambiancé” pare sa aiba o forma experimentala si abstracta.

Regizorul planuieste sa mai lanseze alte doua „trailere”, unul care va avea 7 ore si 20 de minute si va fi prezentat in 2016, iar cel de-al doilea, care va avea o lungime de 72 de ore, va fi lansat in 2018.

Pentru a devansa recordul mondial, „Ambiancé” trebuie sa depaseasca actualul detinator al acestui titlu, filmul „Modern Times Forever”, realizat de un grup de cineasti danezi si lansat in 2011. „Modern Times Forever” are o durata de peste 240 de ore.

De asemenea, pentru a vedea filmul lui Andres Weberg de la inceput pana la final, fara a dormi, spectatorii trebuie sa stea in cinematograf timp de 30 de zile.

Regizorul Andres Weberg a precizat ca „Ambiancé” va fi ultimul film pe care il va realiza si pelicula va fi distrusa dupa prezentare.

Vezi VIDEO AICI!

El planuieste ca vizionarea filmului sa aiba loc simultan in fiecare continent, incepand din 31 decembrie 2020.

In cariera sa de 20 de ani, Weberg a realizat peste 300 de scurtmetraje.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentEste numit “Buddha Boy”, fiind inzestrat cu niste puteri divine!
Articolul următorAi grija ce FOTOGRAFII publici pe Facebook! Poti fi luat la ochi de „PRIETENII” virtuali!