Acasă Stirile zilei Ambasadorul Israelului in Romania David Saranga in vizita de lucru la RAJA...

Ambasadorul Israelului in Romania David Saranga in vizita de lucru la RAJA Constanta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Relatiile de colaborare dintre SC RAJA SA si companii din Israel au primit recunoastere si s-au consolidat, marti, cu prilejul vizitei de lucru a Excelentei Sale, Ambasadorul Statului Israel in Romania – David Saranga, la compania constanteana.

RAJA s-a impus in ultimii ani, atat in tara cat si peste hotare, in randul operatorilor de profil, iar calitatea serviciilor furnizate, recunoscuta prin certificarile europene, raspunde tuturor cerinţelor şi solicitarilor internaţionale din domeniul apei, calitate certificata şi de relaţiile de colaborare cu cei mai mari specialişti din lume, asa cum a punctat directorul general al RAJA, Felix Stroe, in deschiderea evenimentului:

Ambasadorul David Saranga – cunoscator al limbii romane – a vorbit la superlativ despre managementul RAJA si a laudat parteneriatul strategic dintre Romania si Israel, concluzionand cu faptul ca Romania este „una dintre cele mai apropiate tari fata de Israel”.

In finalul intrevederii, Felix Stroe a apreciat ca ultimii 15 ani de dezvoltare continua a RAJA au plasat compania drept „cea mai moderna din Europa centrala si de est”:

Colaborarea RAJA – companii din Israel a inceput in 2009, prin zonarea retelei de distributie in municipiul Constanta, in colaborare cu Myia Water Israel, iar in anul urmator automatizarea centralizata a surselor de apa din zona Cobadin s-a realizat cu Motorola Solutions Inc. Aceeasi companie, in 2013, a furnizat catre RAJA echipamente pentru transmiterea datelor la distanta. Urmatorii ani au fost marcati de vizite reciproce, care s-au concretizat, la 19 mai 2016, prin semnarea Protocolului de colaborare dintre RAJA si Hagihon Company Ltd. cu privire la eficientizarea activitatii de exploatare si management al retelelor urbane de apa si apa uzata. Anul trecut, RAJA a participat la WATEC 2019, in Tel Aviv, unde compania locala a continuat discutiile cu privire la amenajarea a cinci parcuri fotovoltaice in judetul Constanta.