Acasă Sanatate Am aflat ADEVARUL tinut in umbra despre BAUTURILE ENERGIZANTE!

Am aflat ADEVARUL tinut in umbra despre BAUTURILE ENERGIZANTE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Am aflat adevarul tinut in umbra despre bauturile energizante, care alcatuiesc o afacere in valoare de 9 miliarde de dolari anual, dar nimeni nu stia efectele lor asupra sanatatii.

In Franta si in Danemarca, celebra bautura Red Bull a fost interzisa, deoarece aceasta bautura nu iti “da aripi”, decat catre o moarte lenta.

Red Bull a fost creat pentru a stimula creierul persoanelor supuse unor activitati fizice intense si nu a fost niciodata creat cu scopul de a deveni o bautura nevinovata asemantoare cu un sifon pe care-l consumi atunci cand ti-e sete sau atunci cand ti se face pofta.

Red Bull este bautura energizanta comercializata la nivel mondial si are sloganul “Aceasta creste rezistenta, trezeste capacitatea de concentrare si viteza de reactie, ofera mai multa energie si imbunatateste starea de spirit.”

Red bull a reusit sa ajunga in aproximativ 100 de tari din intreaga lume. Aceasta bautura a fost creata de Dietrich Mateschitz, un industrias de origine austriaca, care a descoperit bautura din intamplare. Evenimentul a avut loc in timpul unei calatorii de afaceri la Hong Kong, atunci cand el lucra la o fabrica care producea periute de dinti.

Lichidul, bazat pe o formula care continea cofeina si taurina a fost foarte acceptat in acea tara si astfel, acesta si-a imaginat succesul pe care l-ar fi putut cunoaste aceasta bautura in Europa, mai ales ca un asemenea produs nu exista pana in acel moment.

Franta si Danemarca l-au interzis, fiind considerat un cocktail al mortii, datorita amestecului de vitamine cu Glucoronolacton – o substanta chimica extrem de periculoasa, care a fost dezvoltata de catre Departamentul Apararii al Statelor Unite in perioada anilor ’60 cu scopul de a le ridica moralul trupelor care luptau in Vietnam. Aceasta substanta actiona ca un drog halucinogen si avea scopul de a reduce stresul produs de razboiul in care erau implicati.

Efectele acestei CITESTE MAI MULT PE: e-dimineata.ro