Acasă Stirile zilei Stiinta Alunitele iti pot dezvalui destinul?! Ce semnificatie au si care este mesajul...

Alunitele iti pot dezvalui destinul?! Ce semnificatie au si care este mesajul alunitelor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Alunitele iti pot descrie harta destinului, in functie de numarul si pozitionarea lor pe corp. Alunitele ascund un mesaj bine definit al vietii, iar stiinta care se ocupa cu studiul acestora se numeste morfoscopie.

De regula pozitionarea alunitelor difera de la barbati la femei. La barbati alunitele de bun augur sunt pozitionate, in general, pe partea dreapta iar la femei pe partea stanga. Chinezii considera ca alunitele pot fi faste sau nefaste, in functie de pozitionarea lor, marimea sau culoarea. Nu exista persoana care sa nu aiba alunite.

Alunitele pozitionate pe picior semnifica posibilitatea unor calatorii. Cele de pe maini semnifica abilitati deosebite ale individului cu membrele superioare, iar cele de pe spate, povara si greutatile pe care individul le va duce pe parcursul vietii. Unii oameni sustin ca alunitele sunt insemne secrete, ramase din vieti anterioare. Altii afirma ca alunitele sunt mesaje ale norocului sau ale ghinionului.

In unele popoare, mesajul alunitelor este de respect, sau nefaste pentru intreaga familie a purtatorului. Alunitele au o semnificatie si aceasta trebuie inteleasa. Cu unele alunite ne nastem, altele apar si dispar in cursul vietii. Ce semnifica ele? Aparitia sau disparitia alunitelor are o cauza fiziologica si ele transmit ceva. Organismul ne transmite ceva prin aparitia alunitelor. Aparitia sau disparitia lor este legata de trairile noastre, de energii, spiritualitate sau bolile pe care le avem sau le vom dobandi in viitor.

Interesant este faptul ca interpretarea alunitelor de pe fata, este aceeasi pentru toate culturile. Persoana are un destin special. Alunitele in forma de continent, insula, inseamna ca purtatorul va calatori mult, va avea o viata aventuroasa. Sunt alunite care au forma unor obiecte de protectie. Acestea nu isi vor schimba forma, pe durata de viata a posesorului.

Se spune ca extirparea unei alunite nu este de bun augur. Individul va trece prin momente care nu erau prevazute in harta vietii. Iata cateva din semnificatiile alunitelor. Alunita de pe frunte. Purtatorul are sanse sa ajunga un mare conducator, reformator, politician. Acesti oameni au un potential energetic foarte mare. Daca facem o incursiune in cultura popoarelor vom observa ca intotdeauna a existat o reticenta fata de persoanele cu chelie si teama ca acestea vor prelua puterea.

In realitate, aceste persoane au har pentru a fi conducatori. Iulius Cezar a fost ucis cand avea o ascensiune fulminanta, dar si incepuse sa cheleasca. Alunita care se afla intre sprancene denota ca acea persoana are puteri psihomentale deosebite. Poate chiar prevesti viitorul. O astfel de alunita au zeitatile hinduse.

Se spune ca locul dintre sprancene este locul celui de al treilea ochi, ochiul lui Shiva. Alunita de pe obrazul stang, asezata sub ochi, reprezinta bunatate, generozitate. Ea arata o provenienta nobila a purtatorului.Alunita pe mandibula este specifica oamenilor hotarati si care sunt oratori desavarsiti. Alunita pozitionata pe cap denota abilitati pentru a deveni filosof, scriitor. Alunita pozitionata pe tampla dreapta exprima multa intuitie, iar cea de pe urechea dreapta inseamna laudarosenie. Alunitele de pe limba, exista si asa ceva, arata ca individul este vorbaret, nu poate sa-si asculte semenii, are devieri comportamentale.

Femeile cu astfel de alunite erau considerate, in trecut, vrajitoare. Barbatii cu alunite pe gat sunt, prin excelenta, intelectuali, iar femeile au acelasi destin ca si mamele lor. Persoanele care poarta o alunita sau un semn pe umar sunt neconformiste, nu se supun legilor si regulilor. In trecut, femeile care nu respectau legile, erau insemnate pe umar cu un fier inrosit. Alunita de pe obraz la femei reprezinta senzualitate, iar la barbati, hotarare.

Alunita de pe buza superioara, la femei, inseama perfidie, cruzime. Alunita de pe nas, la femei, inseamna prostie. Alunita de pe barbie inseamna fermitate. Alunita de pe spate inseamna ca persoana va fi inselata si tradata. In ciuda celor spuse, ca o persoana care are multe alunite poate avea probleme medicale mai multe, specialistii sustin ca acestia au o durata de viata mai mare.

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentOamenii au dezlegat „firul vietii”! Cat de simplu au aflat cat mai are de trait fiecare persoana!
Articolul următorTEXT CRUCIAL, descoperit intr-o SCRIERE BIBLICA! Manuscrisul ascunde detalii din secolul 6! VIDEO