Acasă Stirile zilei ALTEX, cel mai mare retailer electro – IT din Romnia se pregateste...

ALTEX, cel mai mare retailer electro – IT din Romnia se pregateste pentru Black Friday! (P)

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

ALTEX, cel mai mare retailer electro – IT din Romania, se pregateste intens pentru operatiunea Black Friday, eveniment care va avea loc timp de trei zile, in perioada 21 – 23 noiembrie. Incepand de vineri, 7 noiembrie, primele produse la preturi de Black Friday vor fi disponibile in magazinele ALTEX si pe www.altex.ro, oferta urmand sa fie actualizata in fiecare zi.

„Datorita acestei initiative clientii vor evita aglomeratia specifica perioadei de Black Friday dar, mai ales, se vor bucura mai devreme de produsul dorit. Pana la urma nu este vorba doar de pretul cel mai mic pe care il pot gasi la noi ci mai degraba despre ce inseamna aceste produse pentru ei – o viata mai usoara, mai amuzanta, mai plina de bucurii alaturi de cei dragi”, a explicat Dan Ostahie, Presedinte si CEO ALTEX Romania.

La fel ca la editiile anterioare Black Friday, ALTEX Romania vine cu reduceri importante, in plus fata de preturile cele mai mici din piata cu care clientii sunt deja obisnuiti. De asemenea, au fost asigurate stocuri suficiente astfel incat acestia sa poata achizitiona produsele din oferta in toata aceasta perioada. Nu in ultimul rand, clientii au la dispozitie servicii cu valoare adaugata, care imbunatatesc experienta la achizitionare.

Printre primele produse din oferta se regasesc:

Laptop Asus la 1449,9 lei, procesor Intel Core i3, hard disc de 500 GB, placa video dedicata
Televizor LED Samsung Full HD, SMART, WI-FI, Dual Core, diagonala 101 cm, la numai 1599,9 lei
Televizor LED Samsung, High Definition, USB Player, diagonala 68 cm, la 899.9 lei
Masina de spalat frontala LUXOR, clasa energetica A+, 599,9 lei la schimb cu un produs electrocasnic vechi
Masina de spalat frontala Whirlpool Slim, capacitate 6kg, cu al 6-lea simt, clasa energetica A+++, la doar 1149,9 lei la schimb cu un produs electrocasnic vechi

Despre ALTEX  Romania

ALTEX Romania este liderul pietei romanesti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Prin reteaua nationala de peste 92 de magazine aflate in cele mai importante orase din tara si magazinul online www.altex.ro, ALTEX ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. In fiecare zi, cei aproximativ 2000 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

Conform sondajului Sondajul Best Buy Award Survey 2013/2014 derulat de organizatia elvetiana ICERTIAS  utilizatorii din Romania au ales ALTEX drept lider al sectiunii electro-IT pentru cel mai bun raport calitate-pret in categoriile electrocasnice pentru bucatarie si electronice. De asemenea, ALTEX este liderul categoriei Electronic Chain in topul Trusted Brand publicat de Reader’s Digest.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos