Alimentele care te pot otravi daca le reincalzesti

Unul dintre obiceiurile proaste ale romanilor este sa gateasca mancare pentru mai multe zile iar apoi sa o depoziteze in frigider. Problemele apar atunci cand aceasta mancare trebuie consumata si va fi reincalzita. Multe dintre alimentele reincalzite isi pierd proprietatile nutritive si isi schimba compozitia devenind TOXICE.

Ce alimente NU trebuie reincalzite:

Ciupercile

Ciupercile sunt extrem de bune pentru organism atunci cand sunt consumate imediat dupa preparare. Atunci cand sunt reincalzite, ciupercile isi schimba compozitia de proteine si implicit gustul. Ca urmare, pot aparea o varietate de probleme digestive (balonari, crampe abdominale, diaree), iar beneficiile lor asupra sanatatii vor fi practic inexistente.

Carnea de pui

Carnea reincalzita isi schimba compozitia proteinelor. Nu este recomandata o reincalzire la temperaturi ridicate. Daca esti consumator de carne, mai bine o mananci rece decat sa o reincalzesti.

Vezi lista alimentelor si in pagina urmatoare>>>>>

spre