Alimentele care te ajuta sa scapi de deseurile din colon! – Cap Limpede

Alimentele care te ajuta sa scapi de deseurile din colon!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

O buna functionare a colonului conduce la o buna functionare a organismului. Acesta joaca un rol important in digestie, imunitate, mentinand de asemenea echilibrul apei din organism. Colonul este o parte a intestinului gros , situandu-se intre cec si rect. 

In cazul in care colonul nu functioneaza corect, acesta va stoca deseurile toxice mult mai mult timp decat ar trebui. Un colon nesanatos nu va fi capabil sa elimine eficient aceste deseuri.

In cele din urma, deseurile toxice stocate in colon, vor fi absorbite prin peretii acestuia si vor ajunge direct in fluxul sanguin. In cazul in care avem un colon santos, tranzitul intestinal nu ar trebui sa dureze mai mult de 24 de ore.

Cu toate acestea, obiceiurile alimentare moderne, care implica un consum de alimente procesate, care sunt lipsite de enzime, fibre si nutrienti, vor incetini tranzitul intestinal cu pana la 72 de ore. Acest lucru va crea un colon toxic ce poate stoca pana la 6 kilograme de deseuri extrem de periculoase (cercetare).

Constipatia este semnul cel mai comun al unui colon toxic. Ea apare atunci cand deseurile se misca prea incet prin intestinul gros, provocand eliminari rare si / sau dureroase.

Colon Toxic РSimptome 

Simptome digestive: 

Constipatie, balonare, diaree, gaze, indigestie, dureri de stomac

Sanatate generala

Dureri articulare si musculare

Tulburari de comportament

Loading...

Depresie, oboseala, anxietate, ceata in creier, modificari ale dispozitiei, memorie slaba

Sistem imunitar

Sistemul imunitar slab, infectii vaginale sau ale vezicii urinare recurente, eruptii cutanate

Vezi pe pagina urmatoare ingredientele si modul de preparare >>>


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close