Gigantul din Redmond a publicat o lista cu aplicatii software, servicii si sisteme de operare care urmeaza sa inceteze oferirea suportului pentru acestea, printre care si Windows 7.

Cea mai recenta lista de acest gen este destul de stufoasa si include produse foarte populare. Pe 9 septembrie 2014 se va incheia de exemplu suportul pentru dispozitivele care ruleaza Windows Phone 7.8. Incepand cu 13 ianuarie 2015, in aproximativ jumatate de an, Microsoft nu va mai oferi pentru Windows 7 si Windows Server 2008 decat actualizari de securitate foarte importante.

Practic, va inceta suportul mainstream pentru aceste doua sisteme de operare, ramanand ca inca 5 ani sa fie oferite doar update-uri de remediere a unor gauri de securitate si, in nici un caz, pachete suplimentare de functionalitate.

Intregul suport, de orice natura, va fi incheiat in urmatoarele cateva luni pentru Host Integration Server 2004, Internet Security and Acceleration Server 2004, Systems Management Server 2003, Virtual Server 2005, Visual FoxPro 9.0 Professional Edition si Windows CE 5.0.

Sursa: stiri.tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.