Aproape toata lumea a avut experienta unui vis devenit realitate, chiar daca este sau nu un vis fericit in care intalnesti un prieten sau te angajezi. Uneori, insa, aceste vise sunt despre o moarte sau o catastrofa personala, avertizeaza spiritnow.com. Daca ati avut vreodata un vis care a devenit realitate sa nu va mire daca se va mai intampla asta. 

Psihologii spun ca toata lumea este capabila sa aiba un vis profetic si ca este o chestiune de „tuning”. Mintile noastre sunt ca niste receptoare care pot regla anumite „canale” si informatii de acces din constiinta colectiva care este ca masa a unui bazin rezidual ce contine informatii atat din trecut cat si din viitor.

Avand o clasa de dezvoltare psihica, meditativa ori experimentand cu dispozitive profetice precum Tarotul,  activam de cele mai multe ori capacitatea psihica latenta manifestata cel mai usor prin capacitatea de a avea un vis profetic. In general, continutul unui vis este simbolic si greu de citit. Cu toate acestea, atunci cand vom incepem sa ne deschidem din punct de vedere psihic, continutul unui vis devine mult mai literal, cu scene de vis identice cu evenimentele viitoare.

Visele care prezic moartea sunt cele mai frecvent intalnite. Suntem legati prin cordoane de energie psihica ce pleaca de la inima. Aceste cordoane sunt mai puternice la oameni, animale si locurile de care suntem mai apropiati.

Cum poti avea un vis profetic? Puneti o intrebare inainte de culcare si asteptati raspunsul pana dimineata. La un moment dat va veni si raspunsul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.