Acasă Life Dezvoltare Personala Ai visat ca urci, cobori sau cazi de pe o scara? Iata...

Ai visat ca urci, cobori sau cazi de pe o scara? Iata ce spune asta despre tine

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Incepand cu varsta de 10 ani avem, in medie, intre patru si sase vise in fiecare noapte. Ceea ce inseamna intre 1.460 si 2.190 de vise in fiecare an. Aceasta realitate, tradusa in parametrii temporali, sustine ca o fiinta umana petrece aproximativ 6 ani din viata visand (ceea ce inseamna cam doua ore pe noapte).

Ce inseamna daca iti apare o scara in vis? Scara aparuta intr-un vis face referire la un progres dintr-un anume domeniu al vietii dumneavostra, sustin specialistii in interpretarea viselor. Acest gen de vise poate sa arate atat existenta unor sentimente de frica, esec, cat si succesul sau o provocare.

Urcatul sau coboratul unei scari poate fi asociat mai multor sensuri. Daca miscarea de urcare este alerta v-ar putea indica un timp scurt pana la atingerea obiectivelor dumneavoastra, dar ar mai putea insemna si faptul ca din pricina superficialitatii, va privati de un lucru important in viata de veghe.

Daca va vedeti urcand incet pe o scara, acesta poate fi un indiciu ca va aflati pe calea dobandirii unei constiinte de sine superioare, este posibil sa realizati progrese in atingerea unui scop, va indreptati intr-o directie buna pe drumul ales in viata.

Daca visati ca nu puteti urca o scara sau v-ati oprit in picioare pe ea, acest lucru va indica ca va aflati intr-un blocaj in viata, sau sunteti in pragul unei lupte, fie emotionala, fizica, financiara sau spirituala. Mai poate sugera faptul ca drumul spre tinta propusa nu este deloc usor, ivirea unor probleme care va dau de furca.

Daca insa va aflati doar in picoare pe o scara, visul v-ar putea indica lupta pe care o purtati pentru a alege varianta cea mai buna de a iesi dintr-o situatia grea de moment.

Coboratul unei scari indica esecuri emotionale si indoieli, sau inrautatirea situatiei cu care va confruntati. In acest caz s-ar putea spune ca sunteti cuprinsi de ganduri negative sau va puteti suspecta de suprimarea unor sentimente adevarate pe care le-ati ascuns de mai mult timp. Acest fel de vis va mai poate arata totodata posibilitatea incheierii unei lupte din viata dumneavoastra sau apropierea rezolvarii unor probleme.

Un vis in care cadeti in timp ce urcati sau coborati o scara va indica sigur lipsa respectului sau a increderii pentru/in propria persoana. Teama de a cobora scarile indica refuzul de a va confrunta cu emotiile si temerile personale, scrie privireinviitor.

In cazul in care scara se prabuseste cand va aflati pe ea va arata teama de succes sau nesiguranta in cariera si relatiile dumneavoastra.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos