Acasă Utile Ai un somn agitat si visezi multe lucruri? Vezi cele mai importante...

Ai un somn agitat si visezi multe lucruri? Vezi cele mai importante simboluri pe care ni le transmite subconstientul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un somn bun este intotdeauna necesar pentru a ne putea incarca de energie si pentru a ne pregati de o noua zi. Chiar daca dormim pana la 8-9 ore pe noapte, creierul nostru nu se opreste nici macar pentru o secunda.

Vezi lista a celor mai importante simboluri pe care subconstientul ni le transmite in timp ce dormim, prin intermediul viselor.

Vezi ce inseamna urmatoarele:

1. Cutii. Simbolizeaza  impacare, secrete si dezamagire. Daca visezi o cutie inchisa e pentru ca iti este teama ca ceva este ascuns de tine, daca deschizi o cutie in vis inseamna ca esti pregatit sa divulgi un secret iar daca privesti intr-o cutie goala inseamna ca urmeaza sa ai parte de dezamagiri.

2. Daca visezi ca esti in cadere trebuie sa te gandesti la lipsa de control, la pericol si anxietate. Fie ca lucrurile iti scapa de sub control sau ca iti este frica de un esec, visele in care ai senzatia ca esti in cadere libera sunt un semnal de alarma ca este timpul sa faci cateva schimbari in viata ta.

3. Pisicile simbolizeaza feminitate, spiritualitate si putere. Este posibil ca subconstientul tau sa te anunte ca este timpul sa prinzi incredere in fortele proprii.

4. Dintii sunt relationati cu termenii de imbatranire, aparente si sanatate. De obicei, visele legate de dinti sunt mai mult cosmaruri, pentru ca acestia cad sau se sparg. Dintii arata teama de a inainta in varsta sau de a muri, dar si faptul ca esti mai preocupat de aparente decat de sanatatea ta.

5. Furnicile au legatura cu ideea de sprijin, munci grele si iritare. Visele in care iti apar furnici sau alte tipuri de insecte se datoreaza faptului ca ceva te irita in viata de zi cu zi. Pot insemna si ca ai o puternica incredere in capacitatea de a munci cot la cot cu ceilalti, pentru a reusi in ceea ce iti propui., scrie stirileprotv.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos