Acasă Multimedia Fotogalerie Ai un SEF dificil? Uite sapte MODURI simple prin care il poti...

Ai un SEF dificil? Uite sapte MODURI simple prin care il poti manevra!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

La fiecare job iti vei asuma responsabilitatea pentru succesul tau, indiferent ce personalitati va trebui sa intalnesti, asa ca acest top cu sapte moduri de a manevra un sef dificil ti-ar putea fi de mare folos:

7. Fii proactiv: cerceteaza inainte sa te angajezi

Desigur, cel mai bun mod de a nu avea un sef dificil este, in primul rand, sa nu ai unul. Deci, ori de cate ori esti in cautarea unui nou post in aceeasi companie sau in alta, investeste putin timp pentru a afla despre conducere si ce fel de practici de management sunt tolerate si acceptate. Daca faci asta pe plan intern, asigura-te ca vei cauta la timp informatii despre echipa in care te muti, dar si despre cei care au creat-o. Creeaza liderii un mediu in care angajatii sunt inspirati si sprijiniti sa munceasca din greu sau inspira frica despre ceea ce se va intampla in caz ca angajatii nu fac asta?

Daca te muti la o alta organizatie sau compnaie fi sigur ca nu o sa cazi din lac in put. Uneori, in disperarea oamenilor de a scapa de un mediu toxic de munca, nu reusesc sa ia la cunostinta despre semenele de avertizare ce indica ca noul loc de va fi doar mai rau. Bea o cafea cu o persoana de la noua companie pentru a obtine infromatii despre implicarea angajatilor, moralitate si stilul de management. Prin aceasta investitie de cateva ore te poti salva de cativa ani de frustrare.

Continuarea pe BizTop.ro!