Ai un DUBLU sau o DUBLURA? Cat de original esti sau cate SOSII ai in aceasta lume!

Te-ai gandit vreodata ca poti avea pe lume o sosie si ca te poti intalni la un moment dat cu ea?

Avem un dublu sau o dublura? Intamplarea s-a produs in 1845, intr-un oras situat la 50 km de Riga. Emilie Sagee era profesoara la o scoala din acel orasel, cand in timpul unei ore, langa ea s-a materializat sosia sa, care a inceput sa-i imite gesturile.

Totul s-a intamplat sub privirile stupefiate ale elevilor. Intamplarea s-a mai repetat de cateva ori, tot sub privirile copiilor.

Sagee si-a luat concediu si un alt profesor a venit in locul ei. In fiecare zi, elevii o vedeau in gradina scolii, cu toate ca ea era plecata din localitate. Se spune ca sosia aparea acolo unde gandul lui Sagee se indrepta.

Click pe aceeasi tema:  Dezvaluirile unui copil a clatinat toate convingerile credinciosilor! Iti vei da seama ca ai avut o viata anterioara!

Celebrul scriitor Guy de Maupassant declara in jurnalul sau, ca o lunga perioada a fost urmarit de dublura sa, care il obosea si enerva.

John Donne, poet englez, a descris o intamplare care poate fi catalogata cel putin bizara. Se afla intr-o localitate din Anglia cand intr-o noapte se materializeaza in camera sa, sotia sa cu un prunc in brate. Sotia sa era insarcinata si nu-l insotise in aceasta calatorie. In aceeasi noapte, sotia sa a nascut, dar copilul a murit.

Click pe aceeasi tema:  Toti ROMANII il folosesc la durere! Ce EFECTE NEGATIVE au fost descoperite la aceste MEDICAMENTE!

Shelley, unul din marii poeti englezi, aflandu-se in Italia, a vazut o persoana care ii semana leit, cum intra in Marea Mediterana. La cativa ani diferenta, Shelley a murit inecandu-se in Marea Mediterana. Regina Elisabeta I a Angliei, inainte sa moara, incerca de pe patul de moarte sa o goneasca pe sosia sa, care era asezata pe patul sau.

Un celebru fotograf canadian, Francois Brunelle, a reusit performanta de a face 200 de fotografii unor persoane, carora in periplul sau prin lume le-a gasit sosia.

CONTINUARE

spre