Ai o stare de anxietate? Metoda japoneza care te poate elibera de orice apasare! – Cap Limpede

Ai o stare de anxietate? Metoda japoneza care te poate elibera de orice apasare!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Ai o stare de anxietate? Nu esti in apele tale? Atunci e cazul sa inveti metoda japoneza care te elibereaza de orice apasare.

Trebuie doar sa exerciti o presiune constanta asupra anumitor puncte de pe mana ta stanga.

Tehnica este destul de simpla : cu ajutorul degetului mare si aratator de la mana dreapta, exercita o presiune constanta, timp de aproximativ 1 minut, asupra urmatoarelor 4 puncte situate intre degetele de la mana stanga (vezi foto) astfel:

– Presiune intre degetul mare si aratator – eliminarea starii de greata, a durerilor de cap, a migrenelor precum si a fricii

– Presiune intre degetul aratator si mijlociu – eliminarea starilor de rau asociate unei raceli, a durerilor articulare, a durerilor musculare, a durerilor dentare precum si a stresului

– Presiune intre degetul mijlociu si inelar – eliminarea durerilor de stomac, a durerilor de rinichi si ficat precum si a sentimentelor de furie

– Presiune intre degetul inelar si degetul mic – elimnarea durerilor menstruale, a durerilor de spate precum si a sentimentelor de tristete.

Loading...

Avem un sistem complex de structura a energiei, si tot corpul nostru reactioneaza la schimbari bruste de emotie. Aceste emotii ruleaza prin diferite organe iar degetele sunt considerate a fi „telecomanda” lor, scrie cristi iacov pentru secretele.

Sfat suplimentar: In timpul exercitarii presiunii pe acele puncte, este necesar sa inspirati si sa expirati cat mai adanc.

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close