Victor Ponta a fost dat in gat la DNA de Gheorghe Stelian, zis STELU, fiind dezvaluite nume grele din lumea politico-infractionale care au pus umarul la campania lui Ponta.

Devenit scriitor de conjunctura dupa declansarea Dosarului Bica-ANRP, STELU a fost lasat in libertate. Considerandu-se nu numai ca are talent scriitoricesc ci si o sinceritate frusta. Care le-a devoalat procurorilor multe din tainele lumii politico-infractionale care a guvernat si guverneaza Romania.

Asa se face ca STELU le-a spus procurorilor cum, la initiativa lui Dinu Pescariu si cu acceptul lui Dorin Cocos, s-au dat peste 2 milioane de euro pentru campania electorala a lui Victor Ponta. Bani stransi prin cheta de la oameni de bine din anturajul grupului STELU-Cocos-Pescariu. Nici generalul izmenelor, actual ministru de interne, Gabriel Oprea, nu este strain de aceste manevre.

La cheta contribuind si finul sau de cununie Dumitru Nicolae zis NIRO. Insa cel care a pus mana pe bani, cum se spune, este Mihnea Costoiu. Unul dintre cele mai sinistre si corupte personaje care n-a intrat inca la beci. Mana dreapta si pupilul cotofenei electrocutate Cati Andronescu. Prefacuta care ameninta ca-si da foc in piata publica. Pai nu ea i-a dat lui Pescariu Baza Cutezatorii?

Sursa: comisarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.