Acasă Stirile zilei Afla cum sa DOWNLOADEZI mai repede de pe internet!

Afla cum sa DOWNLOADEZI mai repede de pe internet!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Internetul este cea mai rapida metoda prin care poti sa downloadezi orice fel de informatii, chiar si multimedia. Urmeaza sfaturile de mai jos pentru a dispune de o viteza mai mare de download:

1. Verifica pentru inceput viteza conexiunii tale de internet. Aceasta poate fi testata aici. Daca aveti router, salvati-va datele si actualizati firmware-ul.

2. Inainte de a porni orice proces de download, ar fi bine sa realizati o defragmentare a computerului, sa rulati un registry cleaner, dar si sa folsiti un TCP Optimizer.

3. Inchide orice program de care nu ai nevoie atunci cand incepi procesul de download. Iti va ajuta computerul sa-si gestioneze mai bine resursele pentru transferul de date. Ba chiar este de preferat sa faci acest lucru atunci cand nu ai nevoie de calculator.

4. Prioritizeaza download-urile. Descarca mai intai materialele pe care le vrei urgent. Informatiile de care nu ai nevoie imediat este de preferat sa le pornesti mai tarziu, de preferat dupa finalizarea proceselor pornite anterior. Cu cat descarci mai multe documente deodata, cu atat mai lent se va incheia activitatea.

5. Incearca sa pornesti download-urile in momente diferite ale zilei. Cu cat descarca mai multe persoane acelasi material, cu atat il vei obtine mai greu. Spre exemplu, daca te gandesti sa vizionezi un film seara, atunci cand ajungi acasa, este de preferat sa pornesti procesul de dimineata, cand cei mai multi sunt la serviciu.

6. Instaleaza Download Accelerator. Acest program optimizeaza capacitatile de download ale calculatorului tau. Nu doar ca va creste viteza de descarcare, ci te va ajuta sa gestionezi mai bine documentele noi. Un alt program eficient este si Orbit.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos