Acasă Life Dezvoltare Personala Afla cele 10 PARTICULARITATI care fac din fiecare dintre noi o FIINTA...

Afla cele 10 PARTICULARITATI care fac din fiecare dintre noi o FIINTA UNICA

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nimeni nu este superior, nimeni nu este inferior, si nu exista nici persoane egale intre ele. Fiecare dintre noi este o fiinta unica. Trebuie deci sa renuntam la toate ideile de superioritate, inferioritate, egalitate si inegalitate si sa le inlocuim cu ideea noua de unicitate. Intr-adevar, fiecare individ este unic. Priveste doar cu mai multa iubire si vei vedea ca fiecare individ are ceva propriu, un lucru pe care nu il mai are nimeni altcineva.

1no1010. Microbiomul

Trilioanele de bacterii care „locuiesc” pe pielea si in corpul unui om participa la crearea caracterului unic al acestuia.

Numarul speciilor de bacterii care traiesc pe si in corpul uman, la nivel global, este de cca. 1000, dar fiecare om este „insotit” de numai aproximativ 150 de specii, majoritatea traind in intestin. Si fiecare fiinta umana are „sortimentul” ei de bacterii, care produc si o combinatie unica si specifica de metaboliti (substante rezultate din metabolism) ce influenteaza anumite caracteristici ale individului „purtator”, de pilda nivelul de colesterol.

Bacteriile de pe piele, de asemenea, sunt combinate intr-un amestec specific fiecarei persoane, iar cu aparatura specializata, in viitor ar putea fi posibila identificarea cuiva pe baza combinatiei sale unice de microorganisme cutanate.