Acasă Stirile zilei Stiinta Afla ACUM ce spune NUMARUL DE TELEFON despre tine ca persoana!

Afla ACUM ce spune NUMARUL DE TELEFON despre tine ca persoana!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ce semnificatii are vibratia numarului de telefon:

1. Confera autoritate, astfel ca vorbele posesorului vor fi ascultate cu interes si poate chiar cu respect. Posesorul poate avea tendinta de a fi cam nepoliticos si repezit in exprimare. Conversatiile sale sunt scurte si la obiect. Este un numar bun pentru coordonat activitati, dar nu e grozav pentru colaborari.

2. Acest numar de telefon e ideal pentru conversatii ro¬mantice sau pentru o comunicare armonioasa cu sotul/sotia, asociatii si clientii. Posesorul asculta cu atentie, rabdare si intelegere, vorbeste amabil. Totusi, inclina catre indecizie si influentabilitate si poate crea probleme acolo unde e nevoie de fermitate.

3. Cine isi doreste sa devina popular nu gre¬seste alegand un astfel de numar. Este numarul celor pe care-i cauta lumina reflectorului, inspiratia si talentul. Se potriveste persoanelor creative, dar si celor cu interese in comunicare, media. Insa nu „rimeaza“ cu fidelitatea si responsabilitatea…

4. Posesorul obtine totul prin munca, vorbeste putin si stie ce spune. E un numar tipic pentru cei care au de-a face cu muncile minutioase, cu disciplina si rutina si care sunt recunoscuti pentru seriozitate. Nu e considerat un numar norocos, dar poate lucra in avantajul contabililor, bancherilor, medicilor etc.

5. E specific firilor curioase si aventuroase. Ii avantajeaza pe calatori, pe agentii de turism si, in general, pe cei avizi de miscare si informatie. Nu are tangenta cu fidelitatea, deci nu e favorabil cuiva care vrea un camin linistit, relatii armonioase.

6. Sugereaza responsabilitate si este potrivit pentru cei care presteaza munci de incredere ori care ii au in grija pe altii: profesori, educatoare, bone, menajere. E bun ca numar de telefon fix pentru casele cu familii mari. Veriga lui slaba e data de indiscretie, asa ca nu e bun pentru afaceri si relatii cu publicul.

7. E numarul unui telefon la care se pot discuta subiecte inteligente, chestiuni spirituale sau chiar savante. Dar speculatiile abstracte fac rareori casa buna cu interesele lumesti. Nu e indicat celor care cauta dragoste sau bunastare, ci oamenilor de stiinta sau preotilor.

8. E ideal pentru afaceristi, politicieni si, in general, pentru cei dornici de bogatie si faima. Daca ambele numere, atat cel cu prefix cat si cel fara conduc catre cifra 8 sau daca numarul de telefon contine trei de 8, e semn de noroc.

9. Indeamna la idealism si compasiune, fiind in acord cu persoanele care se ocupa de activitati non-profit. Poate aduce insa, pe neasteptate, bani, cadouri, „sponsorizari“ ori alte avantaje. Cei cu probleme de sanatate trebuie sa-l evite.

Sursa: avantaje.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos