Acasă Stirile zilei Aceasta FETITA va trai 105 ani! Cum explica medicii situatia!

Aceasta FETITA va trai 105 ani! Cum explica medicii situatia!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Aceasta fetita s-a nascut anul trecut intr-o regiune din Marea Britanie, unde speranta de viata la nastere depaseste 100 de ani.

Blondina de sapte luni a avut norocul sa se nasca intr-o suburbie linistita din Northumberland, in nord-estul Angliei, unde speranta de viata a femeilor este cea mai ridicata din intreaga tara.

Fetele nascute aici pot ajunge sa traiasca si 105 ani, potrivit unui studiu efectuat de Institutul de Sanatate Publica din Anglia. Specialistii nu au o explicatie clara a fenomenului si spun insa ca datele ar trebui private cu precautie. Speranta medie de viata la nivelul tarii este mult mai scazuta: 82 de ani pentru femei si 79, pentru barbati.

„Sunt incantata ca fiica mea va trai 105 ani. Imaginati-va doar cate lucruri are timp sa faca in cei extra 20 de ani..Sa calatoreasca si sa-si indeplineasca visurile”, spune mama fetitei, pentru telegraph.co.uk.

Speranta de viata a crescut cu 30 de ani, atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor, in ultimul secol, in special datorita progreselor inregistrate de medicina.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos