UPDATE ORA 00.50

Adrian Nastase a fost SCOS PE TARGA din casa. Fostul premier a vrut sa se SINUCIDA! Medicii se chinuie sa-i scoata un glont de langa jugulara. Premierul Victor Ponta l-a vazut pe Adrian Nastase la Spitalul de Urgenta Floreasca. „Arata groaznic. Nu stiu unde s-a impuscat”, a spus Ponta.

 

 

Primul ministru nu a zabovit prea mult timp la spital, insa a apucat sa discute cu medicii si a plecat dupa aproximativ 10 minute. „Nu puteam sa stau acasa fara sa vad ce face si cum se simte. O sa stau in noaptea asta si o sa astept vesti despre ceea ce se intampla. Medicii spun ca au situatia sub control si ca indeplineau toate procedurile medicale. Ma gandesc daca domnul Basescu e fericit acum. Eu nu vorbesc despre justitie, dar era dreptul si obligatia mea sa vin sa vad in ce stare se afla”, a spus Victor Ponta, la plecarea de la spital.

 

Alis Grasu, sefa Ambulanta Bucuresti, a declarat sa starea lui Adrian Nastase este echilibrata hemodinamic si respirator. „Stiu de o plaga impuscata, dar nu am alte amanunte de la echipaj”, a afirmat Alis Grasu, la Romania TV.

In jurul orei 24.00, Victor Ponta a ajuns la Spitalul Floreasca.

Adrian Nastase a fost scos din locuinta din Zambaccian in ambulanta, pe targa, avand ochii inchisi, acoperit cu o patura albastra si avand un fular in jurul gatului.

 


Adrian Nastase a fost scos din locuinta din Zambaccian în ambulanta, pe targa, avand ochii închisi, acoperit cu o patura albastra si avand un fular în jurul gatului.

El a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Ambulanta a sosit la resedinta acestuia în jurul orelor 23.00.

 

7 COMENTARII

  1. an primul rand va multumesc pentru informatie se zice ca nu e bine sa te bucuri de raul altuia asa ca nu ma bucur ptr ca Nastase si a facut rau singur si nu numai lui antregii tari cand a furat atat de mult nu s a gandit la consecinte’? felicitari justitiei romane cred ca an sfarsit si ainrat an drepturi acum urmeaza si ceilalti ancepand cu Basescu an dosarul Flota sa nu se bucure prea mult de stadiul an care l a adus pe Nastase

  2. Doamna Macovei de ce nu suteti corteca in ceeace priveste pedepsirea hotilor indiferent de culoare politica? Nu va luptati sa se aplice legea si-n cazul lui Traian Basescu??? Sunteti intolerabila cu cei din partea USL dar pentru marii hoti din PDL taceti ca complicea din gura. Cate luari de pozitie ati avut fata de cazul Ridzi Iacob si Elena Basescu in ceeace priveste furtul banilor din bugetul de stat pentru ca Elena sa poata fi aleasa europarlamentar? Nici una. Ar fi cazul sa va uitati in oginda si sa constati ca nu suntei asa de curata si dreapta precum va creionati pe blog si-n declaratiile de presa. Sunteti cu adevarat cinstita luati pozitie fata de marle hot Traian Basescu. Conform celor doua articole din Constitutie. “Articolul 84 (1) In timpul mandatului, Presedintele Romaniei nu poate fi membru al unui partid si nu poate indeplini nici o altă functie publică sau privată. (2) Presedintele Romaniei se bucură de imunitate. Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplică in mod corespunzător. si “Articolul 72 (1) Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului. Traian Basescu nu are imunitate pentru faptele penale. Deci USL trebuie sa faca plangere penala impotriva lui Traian Basescu in cazul schimbului de terenuri dintre acesta si Casuneanu si pentru perioada cand Traian Basescu din functia de primar a incheiat contracte cu frima Luxte iar firma Luxten le-a angajat pe Elena Basescu cu un salariu de 2000 de euro pe luna si pe Ioana Basescu cu 25.000 de euro ca consultat juridic. La Primaria Capitalei se poate citit contactul incheiat intre firma Luxten si Municipalitate sub mandatul lui Traian Basescu iar la firma Luxten, declaratiile de avere, Fisc se poate afla salariul exact pe care le-a incasat cele doua fete ale lui Basescu si pe ce perioada de timp. Deoarece Traian Basescu practic s-a platit fetele cu o caruta de bani din banii contribuabilor bucuresteni ajunsi la Luxten, Luxtenul fiind doar gaselnita prin care cele doua fice ale sale sa incaseze aproape 30.000 de euro pe luna. Iar dupa punerea pe rol a acestor doua dosare se poate foarte bine continua cu celelalte cazuri penale in care Traian Basescu este implicat dar pentru care Morar Daniel seful DNA i-a acordat de la sine putere imunitate tov.prezidente. Ceeace il face incompatibil si pe Daniel Morar in a mai sta in fruntea DNA dar si complice in favorizarea infractorului Traian Basescu.

  3. Ce-a ajuns si Iulia Hossu Longin.. De ceend n-au pus-o ăia de la CDR șefa TVR și de ceend s-a dat drumul la arhvia Secu și s-a aflat că bărbasu era turnător, parca a innebunit ! Acuma o ataca tocmai pe o femeie vrednica precum Monica Macovei. S-a usalmizat totalUitati ce spune aici : ”Lucia Hossu Longin, invitată la emisiunea lui Adrian Ursu, “Secvenţial”, a spus că Adrian Năstase este supus unei mascarade judiciare, care a fost demarată eencă de ce2nd Monica Macovei era ministru al Justiţiei. Realizatoarea “Memorialului Durerii” a subliniat faptul că Macovei se comportă continuu ca un procuror comunist, dicte2nd soluţii judecătorilor. Lucia Hossu a comparat-o pe Monica Macovei cu Silviu Brucan care cerea moartea lui Iuliu Maniu. Sunt procese (pre)fabricate pe tipar stalinist.Lucia Hossu a anunţat că, eempreună cu mai multe ONG-uri, va face sesizare la Parlamentul European cu privire la comportamentul Monicăi Macovei, incompatibil cu valorile europene, ale democraţiei şi statului de drept.Invitata a mai spus că hăituirea unor oameni şi a familiilor lor şi condamnarea la comandă politică sunt nedreptăţi inadmisibile, care trebuie reparate şi een consecinţă, Parlamentul Rome2niei ar trebui să ia een calcul graţierea Lotului Năstase. E cuve2ntul unei jurnaliste care a realizat o lungă serie de documentare despre deţinuţii politici din timpul comunismului, contra cuve2ntului unei procuroare comuniste represive.Lucia Hossu Longin a anunţat că va face o nouă serie din “Memorialul Durerii”, despre prigoana politică din perioada postcomunistă şi că un episod va fi dedicat Lotului Năstase.centrebată dacă crede că la noi va fi vreodată justiţie, Lucia Hossu Longin a declarat: “Ce2nd va eenceta totalitarismul de tip Băsescu, cred că se va face justiţie een Rome2nia”.cen cadrul aceleiaşi emisiuni, profesorul Cristian Pe2rvulescu a spus că hotăre2rile judecătoreşti de condamnare fără probe trebuie dezavuate.Pentru că een caz contrar, accepte2nd justiţia la comandă politică, acceptăm statul totalitar. Eu cred că o condamnare la comandă politică e infinit mai gravă dece2t o eroare judiciară. Tocmai pentru că e deliberată. Iar obedienţa puterii judecătoreşti faţă de puterea politică e un atentat cotidian la adresa cetăţeanului ca subiect de Drept.”Si-a pierdut atat uzul ratiunii cat si proprietatea termenilor: Totalitarismul de tip-Basescu??? Ati innebunit, d-na!

  4. Gabriel Liiceanu intr-un articol de ieri, 25 VI ( sa croapmam detentia lui Nastase cu cea a unui grafician, pe nume Dan Erceanu, director pe vremea guvernului Nastase al Bibliotecii Naţionale) : Nu eemi mai fac vreo iluzie că rome2nii eeşi amintesc, ştiu sau mai vor să ştie ce au trăit eenainte de 1990. Dar eemi e greu să accept că au uitat sau nu mai vor să ştie nici ce au trăit een urmă cu zece-doisprezece ani, een „epoca Năstase”. Aş dori să le spun, een acest moment een care mulţi dintre noi par să fie lăcrimos loviţi de amnezie, ce imagine mi s-a gravat mie een minte ce2nd se vorbeşte de anii 2000: imaginea unui grafician, Dan Erceanu, director pe atunci al Bibliotecii Naţionale, ridicat cu cătuşe la me2ini şi instalat eentr-o celulă la Rahova. Omul era hipertensiv, supraponderal şi a primit, odată adus een celulă – şi asta ca să simtă mai bine ce făcuse şi cu cine eendrăznise să se pună – patul de sus.Recent, s-a inaugurat fastuoasa clădire a Bibliotecii Naţionale. Scheletul care se eenălţase een orizontul măreţului proiect al Casei Poporului şi al bulevardului Victoria Socialismului avusese de la bun eenceput această destinaţie. Prin 2002, premierul de atunci, Adrian Năstase, şi-a dorit clădirea la care se tot lucra – ca sediu al guvernului. Cel din Piaţa Victoriei, de provenienţă interbelică, nu mai corespundea gusturilor faraonice ale deceniilor din urmă. Directorul Bibliotecii, Dan Erceanu, şi-a apărat patrimoniul şi a refuzat să accepte schimbarea funcţiei clădirii. S-a adresat ambasadelor, şi-a mobilizat colegii de breaslă, intelectualii au ridicat glasul. cen timpul uneia dintre vizitele făcute pe şantierul Bibliotecii, flancat de Şerban Mihăilescu, secretarul general al guvernului, Erceanu a trăit o scenă halucinantă. A simţit la un moment dat un cot eentre coaste şi a auzit, şuierate printre dinţi, următoarele vorbe: „O să vă ia mama-dracului pe toţi ăştia ai voştri cu societatea civilă!” Şi a urmat o eenjurătură fioroasă. Astăzi, datorită tenacităţii de-atunci a lui Erceanu, rome2nii au una dintre cele mai impunătoare biblioteci europene

  5. Stimata doamna,Am avut de-a lugunl timpului placerea de a va admira curajul, perseverenta si reusitele uneori imposibile in administratia publica romana.Cu toate ca, citind toate comentariile de pe blogul dumneavoastra, observ ca majoritatea sunt scrise de catei de partid, va spun totusi ca imi este rusine ca v-am apreciat.Nu discut vinovatia condamnatului Nastase, nici pozitia omului politic si de stat, pentru ca nu e treaba mea ci a justitiei. Nu discut nici actiunile lui Rus sau ale altora la moda acum, pentru care sunt convins ca aveti cunostintele si mijloacele pentru a solicita formal masurile legale si corecte ce trebuiesc luate.Ma deranjeaza insa mizeria umana pe care cu regret o observ si la dumneavoastra, care pare sa rada la tentativa de sinucidere a unui om si cere mutarea urgenta a unui impuscat in gat, de pe patul de spital in celula ce ii revine de drept. Vrea sau nu, tot la puscarie va ajunge, daca asa decide instanta.Constat si regret si oportunismul din iesirile dumneavoastra publice si linistea absoluta privind exemplele din propriul partid. Imi este rusine sa stimez in continuare un om care cere argumente juridice, logice si morale, precum si aplicarea unitara a legii, stiind mai bine ca mine exemple marcante din pdl-ul ultimilor 2-3 ani, la care nu v-ati activat ca acum; e drept, nici nu urmau alegeri in partid sau tara, partidul nu avea asa procente dezastruoase si nu simteam poate, nevoia de argumente juridice, logice si morale, sau de aplicare unitara a legii.Daca vreti sa fiti crezuta de oameni si nu de cateii proprii, lasati vrajeala la televizor si cereti informatii in scris atat spitalului, cat si institutiilor competente. Verba volant, scripta manent si la scris vom vedea cine minte si cine nu. Pana atunci ne dezamagiti si sunteti un alt motiv pentru a schimba canalul care va transmite la un moment dat.Nu ma astept sa publicati acest post pe blogul dumneavoastra, nu voi reveni pentru a verifica (imposibilul) raspuns al dumneavoastra sau cateilor din pdl si nici nu il voi publica prin alta parte. Am vrut doar sa va transmit regretele si jena unui om care v-a admirat candva.marian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.