Acasă Politic Adrian Nastase a vrut SA SE SINUCIDA. S-a impuscat in gat! Video!

Adrian Nastase a vrut SA SE SINUCIDA. S-a impuscat in gat! Video!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

UPDATE ORA 00.50

Adrian Nastase a fost SCOS PE TARGA din casa. Fostul premier a vrut sa se SINUCIDA! Medicii se chinuie sa-i scoata un glont de langa jugulara. Premierul Victor Ponta l-a vazut pe Adrian Nastase la Spitalul de Urgenta Floreasca. „Arata groaznic. Nu stiu unde s-a impuscat”, a spus Ponta.

 

 

Primul ministru nu a zabovit prea mult timp la spital, insa a apucat sa discute cu medicii si a plecat dupa aproximativ 10 minute. „Nu puteam sa stau acasa fara sa vad ce face si cum se simte. O sa stau in noaptea asta si o sa astept vesti despre ceea ce se intampla. Medicii spun ca au situatia sub control si ca indeplineau toate procedurile medicale. Ma gandesc daca domnul Basescu e fericit acum. Eu nu vorbesc despre justitie, dar era dreptul si obligatia mea sa vin sa vad in ce stare se afla”, a spus Victor Ponta, la plecarea de la spital.

 

Alis Grasu, sefa Ambulanta Bucuresti, a declarat sa starea lui Adrian Nastase este echilibrata hemodinamic si respirator. „Stiu de o plaga impuscata, dar nu am alte amanunte de la echipaj”, a afirmat Alis Grasu, la Romania TV.

In jurul orei 24.00, Victor Ponta a ajuns la Spitalul Floreasca.

Adrian Nastase a fost scos din locuinta din Zambaccian in ambulanta, pe targa, avand ochii inchisi, acoperit cu o patura albastra si avand un fular in jurul gatului.

 


Adrian Nastase a fost scos din locuinta din Zambaccian în ambulanta, pe targa, avand ochii închisi, acoperit cu o patura albastra si avand un fular în jurul gatului.

El a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Ambulanta a sosit la resedinta acestuia în jurul orelor 23.00.